< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 3 Ağustos 2022; 20:54:56 > |
CENG/TIP YAZACAKLAR DİKKAT!!!!!!

-
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upceng
-
ytü metalurji kimyayı seviyorsan yaz pişman etmez. ben fizikçiyim
-
hocam makine ya da metalurji yazacağım zaten ders içeriği çok benziyor o yüzden ders içeriğine takılmıyorum
benim için mezun olduktan sonrası önemli örneğin çalışma ortamları çok sıkıntılı mı, hangi sektör iş yerinde neler yapıyor, iş bulması sıkıntılı bir bölüm mü vs.
-
metalurjiden savunma sanayiye girenler var yurtdışına gidenler var nanoteknoloji gibi alanlara yönelirsen önün açık tabi her şey kendini geliştirmene baglı. dedigim gibi ben fizikçiyim odtü metalurjiyi sırf bu sebepten yazmadım kimyaya lisede bile katlanamıyordum zaten eger sen seviyorsan bence onü açık bi bölüm
-
hocam peki bu elemanlar iş olarak ne yapıyor? tabi çalıştığı departmana göre değişir, mesela ben makine müh. okursam iş hayatında tasarım mühendisi olarak çalışmak isterim, metalurji mezunları iş yerinde ne tarz şeyler yapıyor aşağı yukarı?
-
arge üzerine çalışıyorlar metal alaşımları üzerine çalışıyorlar kalite kontrolde çalışıyorlar nanoteknoloji alanında çalışıyorlar çalışma alanı geniş tasarım mühendisini duymadım açıkcası ama o yönde kendini geliştirirsen neden olmasın
-
hocam aldığım duyumlara göre metalurji mezunu bir tanıdık ingiliz kökenli bir firmada remote şekilde design engineer olarak çalışıyormuş ve maaşı da gayet iyiymiş, ama ben bu mesleği yapmak istiyor muyum bilmiyorum sanırım makine yazacağım ama herkes tutturdu ytü metalurji yaz diye
-
cengup
-
Bir tanıdıkla konuştum ben yeni birkaç gün once çok zor savunma sanayisine girdim dedi metalürji mühendisliği kontenjanı çok az oluyor dedi kapışma yüksek dedi buralara giremezsen maden sektöründe dökümhanelerde çeşitli imalathanelerde çalışırsın dedi bence yazma dedi kendisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kadar da değil hocam sektör savunma sanayi ve dökümhanelerden ibaret değil üstte dediğim gibi remote çalışan mezunlar, taşradan mezun olmasına rağmen arge mühendisi olarak ofiste çalışan mezunlar bile var ama ben iş içeriği konusunda bilgisizim. makine ile farkları neler ki acaba?
-
Tabi hocam insan kendini geliştirirse öyle yerlerde çalışabilir ben sadece size arkadaşın dediğini aktarıyorum çok fazla araştırmadım kendim de vazgeçtim sonradan pek bilmiyorum ben de iş içeriğini makine ile nasıl farklılıklar olduğunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X