Şimdi Ara

CENG vs EEE (Büyük ikilem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CENG vs EEE (Büyük ikilem)

Hayat boyu ofis koltuğunda g.t terleterek çalışmak mı? Yoksa hem yazılımı hem de donanımı harmanlayan ee'ci mi olmak istersiniz buna iyi karar verin :) şaka bir yana ben tüm lise döneminde PC müh olmak istedim ama artık asosyallikten PC başında göz bozmaktan sikildigim için daha ayakta çalışma gerektiren ee seçmiştim. PC oyunu oynayarak veya CMD'den bilgisayarın bazı sistemsel sıkıntılarını çözmenin verdiği zevk hep böyle devam edecek miydi? Sürekli gelişen ve yenisi çıkan yazılım dillerini bilmek zor olacak mıydı? Bir okyanus derya muh barındıran çinlilerle global anlamda baş etmek imkansız miydi? İşte bu sorular beni ee'ye itmisti. Benim düşüncelerim bu doğrultudaydi. Tabii ki hayat sizlerin hayatı dostlarım ama gerçekçi düşünmekte fayda var. Özellikle son zamanlarda artan ceng popülerliğinin ilerde yaratacağı sıkıntılarda göz onunde bulundurulmalı. Lütfen dalga geçerek değil ciddi şekilde düşüncelerinizi yazın bilgi paylastikca çoğalır. (İlk birkaç cümleyi ciddiye almayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 5 Ağustos 2021; 23:7:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CS'nin popülerliğini yitireceğini hiç sanmıyorum çünkü tüm dünya olarak artık dijital çağda yaşıyoruz. Artık üniversiteler bile yavaş yavaş bilgiyi internet üzerinden sunuyor bkz:edx, coursera ve gördüğünüz üzere sahip olduğu alan gittikçe genişliyor. Aynı zamanda kullanıcı sayısı da arttığı için cs mezunlarına ihtiyaç her zaman olacaktır.

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

Aslında ee biraz da şirketlerde pozisyona göre değişiyor diye biliyorum mesela bazılarında ayakta sök-cikar işini bile veriyorlar diye duydum. Ama genel olarak bir PC mühendisi kadar aynı koltukta uzun saatler boyunca çalışacağını dusunmuyorum. Özellikte taşrada daha çok işi oluyor eecilerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 5 Ağustos 2021; 23:6:27 >
  • Ben de bu ikisi arasında kaldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CS'nin popülerliğini yitireceğini hiç sanmıyorum çünkü tüm dünya olarak artık dijital çağda yaşıyoruz. Artık üniversiteler bile yavaş yavaş bilgiyi internet üzerinden sunuyor bkz:edx, coursera ve gördüğünüz üzere sahip olduğu alan gittikçe genişliyor. Aynı zamanda kullanıcı sayısı da arttığı için cs mezunlarına ihtiyaç her zaman olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvoxx10 -- 5 Ağustos 2021; 23:23:38 >
  • katılıyorum

• Düzgün yerde okuyup/çalışan eecilerin hiçbirinin alttaki gibi olduğunu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 6 Ağustos 2021; 0:34:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir ee ci isterse yazılıma kayıp şirketlerde yazılım mühendisi olarak çalışabilir bu konuda kendini geliştirebilir bu kişinin tercihine bağlı ama özellikle elektroniğin üretimi ve oluşum süreci gerçekten ilgi çekici olduğu için ben eee seçmiştim. Robotik kodlama ve otomativ sektörünün hızla elektrikli araçlara ilerlemesi de buna eklendi. Aynı zamanda ar-ge firmalarında genellikle ee cilerin sahada olması da var. Ben oyumu ee den yana kullanıyorum. Aynı zamanda sürekli oturarak çalışmak yerine sahada her şeyi görerek çalışmaktan yana...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte bu yüzden CENG.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • volvoxx10 kullanıcısına yanıt

ee ve ie için de geçerli ki bu. Fakat makine ve inşaat öldü ölecek, inşaat sektörü ölmez ama inşaat mühendisliği de ölecek yavaştan.

• 1000i geçkin diye biliyorum hocam tabi hepsi bilişim teknolojilerini kapsamıyor ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.