Cenaze marşının tabını çıkardım. Sanırım pek doğru olmadı :P E--------------------------------------------------------------------------- B------12---12---11---12------15---14---14---12---12---11---12----- G--------------------------------------------------------------------------- D--------------------------------------------------------------------------- A--------------------------------------------------------------------------- E---------------------------------------------------------------------------
E--------------------------------------------------------------------------- B------12----12----12--12------15---14--14---12--12------------------ olmalı gibi geldi bana
quote:Orjinalden alıntı: çaaari tebrik ederim yav ne kzıyon söz verdim bakacam ilk fırsatta bu sene inşallah...
quote:Orjinalden alıntı: spotlightkid quote:Orjinalden alıntı: çaaari tebrik ederim yav ne kzıyon söz verdim bakacam ilk fırsatta bu sene inşallah... bilmiyom artıkın bu sene miii yoksa bu yüzyılmıı yokda bu çağdamıı bi ara bakarsın
------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- ------------------------- 7-7-7-10-9-9-7-7-6-7
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz