Şimdi Ara

Cemal Kamacı Spor Kompleksi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cemal Kamacı 10 adım yukarımda,bende spora başlamak istiyordum ve bugün gittim konuşmaya ama adam ben konuşurken yüzüme bile bakmıyordu bilgisayarda video izliyordu..herneyse bana fiyatların yazılı olduğu bir kağıt uzattı ama oda ney..haftada 3 gün = 70 lira ve ayda 280 lira ediyor..bu ne kolpa lan

• O muhtemelen haftada 3 günlük programlı aylık fiyattır. Yoksa kafayı yemiş onlar
  • Ama bu spor kartıyla felan yüzme,futbol,voleybol,body aletleri vs herşey dahil değil mi? Biliyorum orayı çok büyük biryer. Babamla eskiden her haftasonu yüzmeye giderdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ama bu spor kartıyla felan yüzme,futbol,voleybol,body aletleri vs herşey dahil değil mi? Biliyorum orayı çok büyük biryer. Babamla eskiden her haftasonu yüzmeye giderdik.

hayır dostum..Fitness ( erkek ) diye geçiyordu fiyatına baktığım şey
  • O zaman civardaki bir vücut salonunda başla. En fazla aylığı 100lira olur onların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

O zaman civardaki bir vücut salonunda başla. En fazla aylığı 100lira olur onların.

evet ama ben belediyenin gitmek istiyordum,mağlum daha temiz daha güvenli daha şekilli
  • büyük ihtimalle yanlış anlaşılma var

haftada 3 gün (ayda 12 gün), aylık 70 TL dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

büyük ihtimalle yanlış anlaşılma var

haftada 3 gün (ayda 12 gün), aylık 70 TL dir

abi adam cevap verseydi belkide bende doğru anlıycaktım dediğin gibi yanlış anlamış olabilirim ama gına geldi artık bu belediyenin masa başında oturan öküzlerinden,hep aynı şey halk eğitime giderim aynı davranış burda aynı davranış..ama umarım ben yanlış anlamışımdıryarın telefonla arayıp tekrar sorucam
  • Ben 9 yaşındayken yazın gitmiştim oraya. Gruplar vardı 10 ar kişilik sanırım. Grupların adına şahin, doğan, kartal falan koymuşlardı:) Yüzme hocaları da paçalı don giyiyorlardı ve 50 metrelik havuzun 15 metresine izin veriyorlardı. Ben bir kez dinlemeyip 50 metreyi yüzmüştüm hoca da ceza olarak beni boğmuştu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.