Şimdi Ara

CEMAAT YURDUNDAYIM KENDIMI KÖTÜ HISSEDIYORUM(TERKETTIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cemaat yurduna geldim mezunum ygs-lys hazırlık yurdu evden 7 saat yol yaptim yani farkli bi sehirdeyim gelin görün ki kendimi kötü hissediyorum dersler yarin basliyacak duzelirmi bilmiyorum cok yanlizim oneri verin

Edit:
    aarkadaşlar dayanamadim çıktım yurttan yanlış bir karar vermisim mümkün olduğunca bulasmayin derim sorusu olan varsa sorabilir yurtla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientifique -- 8 Eylül 2015; 21:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemaat yurdu nedir ya. Yazıl bir etüt merkezine sabah akşam çalış. Bir De farklı şehre gitmişsin. Hangi akılla bu kararı verdin.

• yurttan yurda fark var kimi senin sınav kazanmanı engeller kimide veli nimettir, he sen alışmayı soruyorsan 2 hafta sonra ev aklına bile gelmemeye başlar,
  • Bende kaldım kardeşim ama evlerinde.Ama ben şehrimde kaldım orda ciddiden zordu.Sen başka bir şehire çıkmısın bu daha travmatik bence.Abi paran varsa geç de değil dön ama ortam iyisi kendine güveniyorsan kal beli senin için daha iyidir ve yapamadığın puanı yaparsın.Sonu.ta adamlar eğitimle ilgileniyor.(bide malum bu olaylar filan inansanda inanmasanda devlet yerle bir etti ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CE24D1FE -- 7 Eylül 2015; 22:36:45 >
  • Alışınca dğzelir durumun tabi yurdada bağlı

• cemaat yurdu = terör yuvası
  • Rahatsız olsan iyi olur. Her yanin vatan haini o.. lar ile dolu. Hangi akla hizmet gittin. Büyük ihtimalle senin oraya gonderen annen babanda onlardandr.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi insanlar vardir yurtta biraz arkadas edin ilk gün kötü hissetmen normal sonra alisinca cok eglenceli bir hal almaya baslayacak yurt

• mutsuz olduğun yerde başarıyı beklemen saçmalık olmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.