Şimdi Ara

Cem Yılmaz Tim Maslak Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cem Yılmaz'a gitmek istiyorum. Daha önce giden var ise hangi kategoriden bilet almam ve balkonda mı yoksa normal katta mı oturmam gerektiği hakında görüş verecek arkadaş var mıdır? Misal 55 tl'lik bilet alsam nereden alınca daha verimli izlenebiliyor?

Herkese peşinen teşekkürler,

• Geçen sene birinci kategoriden izlemistim. Balkondan ve en arkalardan alma bence. Sahneye cok uzak kaliyor. Orta kategoriden almani tavsiye ederim. Yakindan izlemek bir baska keyifli oluyor.
  • Salon çok kaliteli her yerden izleyebilirsin bu biraz bütçen ile alakalı. Balkonun ön tarafları sıkıntı yaratmaz fakat arka tarafları biraz işin zevkini kaçırabilir.Alt kat yanlar tek/çift numaralara göre ayrılıyor ortalardan alırsan zevkle izlersin.

İyi Seyirler.

Saygılarımla :)
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Gösteri daha önceki gösterileriyle benzerlik açısınından hangi paralellikte?
    Bir defa gideceğim için paraya kıyayım diyorum ama mevkiler birbirine çok yakınsa kardeşimle gideceğim için boşu boşuna fazladan 100 tl daha vermeyeyim dedim ama anladığım kadarıyla önlerden alınca insan pişman olmuyor.

Tekrar teşekkürler
  • 2007 Dvd kalitesini bekleme ama yine komik.
  • balkonda en arkalarda izlemiştim , orası bile iyiydi. Gülmekten yanımdaki arkadaşıma yumruk atıyodum en son
  • gösteri gayet güzeldi bence.

Orta kısımda 3. sırada izledim ben ama sahneyi her yerden net görebilirsin.Balkon almanı tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben parter tek'den almıştım. koltuğumuda ortalara doğru yani iç tarafa almıştım çokta güzel seyretmiştim.
  • Ben geçen ay gittim, aptallık ettim 30 lira için balkondan aldım bileti çok pişman oldum sonra.
    2008 gösterisine de gittim, ortalarda almıştım çok iyiydi.
    Biraz parana kıy 80 liralık orta kısımlardan al, çünkü sahneye çok yakın olmanın alemi yok önde kime takılacağı belli olmuyor, orda sataşılmak istemezsin :)

Ve gösteri mükemmeldir verdiğin her kuruşu helal edersin çıkarken.
  • Arkadaşlar cm yılmaz ın gösterisine hususi arabası olupta b.çekmece-avcılar tarafından gitmek isteyen birileri var mı acaba forumda ? Gitmeyi çok istiyorum ama oturduğum yer çatalca olduğu için teknik olarak gösteri bittikten sonra değil dönüşüm çıkışta metroyu yakalamam bile şüpheli..Yol arkadaşı arayan birileri var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 18 Ocak 2012; 11:45:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.