işte şimdi kötü oldu memleket için. bir tanıdığımız bunların bir şirketinde genel müdürdü. şöyle demişti.uzanlar türkiye için pkk dan tehlikelidir.
hiç sanmıyorum pkkdan tehlikeli olduklarını
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by luxor</i> <br />işte şimdi kötü oldu memleket için. bir tanıdığımız bunların bir şirketinde genel müdürdü. şöyle demişti.<b>uzanlar türkiye için pkk dan tehlikelidir.</b> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+10000000000000
adam yakında tr yi satın alıcak.. para parayı doguruyo..önüne geçmek mümkün degil bu adamın.çok zeki..bilmiyorum sonumuz ne olucak.
Bu haber gerçek mi??
ne yazık ki gerçek yaw bu herifin yurtdısında bi ton borcu yok mu hangi zihniyet bu herif borcunu odeyecek diye buna mal satıyo,(adam 605 milyon doların bi kısmını pesin geri kalanını 3 yılda odiicekmis sozde) bedavaya gien bi KİT daha iste!
Bi de su var herhalde dolar dusunce almaya karar verdi herif :))) dusunsene karı('a' da inceltme var ;)) 200.000x605.000.000=121.000.000.000.000TL kar etti herif...;)
gerçek tabi.605 milyon dolara almış uzanlar. değerinin çok altındaymış bu fiyat
başbakan olduğunda tası tarağı toplayıp yurtdışına kaçın derim ben. inşallah yanılıyorumdur. çünkü kazanacak diyor herkes
bi tarafına çerçeve yapsın petkim i... şeytana pabucunu ters giydirir *****im... Bidaki seçimlerdede bana oy patlaması yapabilir gibi gelio.... hey allam....
devil sen q2 deki devil misin?
605 milyona almasının sebebi Sanko-Zorlu ortaklığının ihaleden çekilmesi oldu,iyiki çekildeler petkim işçileri aç kalırdı zorlu(vestel) hiç para vermiyo ben aşa yukarı 400 alıyom ayda 360+ çalışma ile siz düşünün yani saatte 1 milyon felan . . .1 milyar dolar teklif götürmüşlerdi zolu-sanko ama çekildiler buda şaibeli bi durum ya neyse . . .
keratakit : eet benim:)
itd-lucifer az para almak hiç para alamamaktan iyidir bence:)
evet sanko tek başına 500 milyon $ verecek diyorlardı, sonradan zorlu ile birleşip girdiler. ama enteresandırki hiç fiyat artırmadan çekildirler.
abi K AK A PARTİ BUNLARDAN DAHA TEHLİKELİ ALLAMIN YOBAZLARI MEMLEKETİ NE HALE GETİRDİ ONLARI DEFETMEK LAZIM GENÇ PARTİ HENÜZ SONRAKİ İŞ
daghanbey +1
insaşallah satiş gercekleşmez. rahic bedel 5 milyarmis satis icinde en az 1 milyar deniyordu. peşkeş cekilecek petkim. hemde uzanlara...
turkiye ne zaman kurtulacak bu sahistan acaba ya girdigi her dali yozlastiran insan demeye dilim varmiyo ya acayip sinir oluyorum bu adama ya bide parti kurdu hrrr. Cem uzan akparti fetullah gulen gibi tiplerden bu turkiye bi an once kurtulmali derim ben .
Petkim i alanlar(uzanlar) ,Çukurova elektrik ve kepez Elektriği de alırken aynı ayak oyunlarını yapmışlardı.Ucuza kapatabilmek için 15 gün uğraşarak borsa da hisselerin değerini indirmişlerdi.ADABANK ve İMAR BANKASI aracılığıyla.UZANLAR bunu hep yapar ve hala bu forumlarda GENÇ PARTİ den bahsedilir. HEY ALLAH'IM NE GÜNLERE KALDIK!!!!!!!!!
Kapez ve çukurova 5 yıldır zarar eder her ne hikmetse.(Vergi vermemek için)Memleketi yönetmeye talip olanlar Memleketi soyuyor.