Cem karaca ismini söylemen bile sana mesaj yollamamaı sağlar selam ederim .Bir parçası vardı apaşlar ile çaldığı. şimal rüzgarları gibi eserdi Karaca arkada senin izinden gelen insanları duyumsa iyi uykular Sn Karaca
safinaz diye bi şarkısı var cem karacanın bilen warmı...tam 18 dakka ne zaman dinlesem en sewdiğim sanatçıdır cem karaca onun kasetleri ömrüm boyunca saklıcam...diğer kuşaklara....çok seviyorum yüksek oktavlı kalın sesi ya...............bir konserine gidemediğim için yanarım
bende çok severim ama hiç duymadım o şarkıyı nasıl bişey di o ya
quote:
Orjinalden alıntı: defnem
bende çok severim ama hiç duymadım o şarkıyı nasıl bişey di o ya
ya öle albümde war sanırım en eskilerden biri 18 dakika bir kızın hayatını anlatıo ama şarkı kendi içinde sürekli değişio..inanılmaz ya bence bul bi yerden
Yaw bu The Game'in 300 Bars & Runnin' gibi olmuş walla
Neyse konuyu dağitmiyim arkadaşlar Cem Karaca'nın en sevdiğiniz şarkısı hangisi ??
Benim Malabadi Köprüsü (ilk kendi sölememiş ama yinede en güssel söleyen oydu)
onu yanlışlıkla koydum
şu dünyada CEM KARACA'nın canlı performansını izleyemedım ya yanarımda ona yanarım
ekinnike burdadamı sen ya
Şu ülkede erken ölen hakkı yenen ender seslerden biriydi baba baba diyorum çünkü ben Türkiye de sesi gırtlağı Rock a giden başka adam tanımam. Rahmetliyi her dinlediğimde bana Joe Cocker i anımsatır ' İçeri giren sarı kız bana baksa benim olsa ' diye yırtarken hep 'unchain my heart ' şarkısıda aklıma gelir. Tesadüfen bir belgeselini izledim 1960 yılların sonunda Türkiye gibi bir ülkede Rock yapma çalışmaları kılık kıyafetler :) hey allahım ya bu adamlar Deep purple ile neredeyse aynı zamanın adamları sadece kısıtlı bir dinleyici kitlesine hitap edebildiler..Türkiyede Rock müziği malesef çok sonraları Halunk Levent ile ivme kazandı....erken öldü Cem baba daha çok eserlere imza atabilirdi aynı şekilde Barış abide öyle Allah Rahmetini üzerlerinden esirgemesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme