Şimdi Ara

CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU....! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
0
Favori
24.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Haber kanalları bu saatten sonra neyi takip edecek ?
    Bekleyip göreceğiz artık.

1 hafta boyunca düşünüp bulurlar bir şey , nasılsa 1 hafta cem yayınlanır artık tüm kanallarda.

Yayinlansin arkadasim,rahatsiz oluyorsan izleme yahut kanali degistir bu kadar mi zor.
    Arkadaslar,oh olsun demek yakismiyor,enpati yapin bir,kiz onu hak edecek bir sey yapmadi hem.
    Olunun arkasindan konusulmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 17 Eylül 2009; 14:19:24 >
  • SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Münevver Karabulut'u öldürdüğü suçlamasıyla kırımızı bültenle aranırken 197 gün sonra polise teslim olan Cem Garipoğlu, gözaltında sırasında cinayet anı sorulurca titreyerek sinir krizine girdi. Polisler, fenalaştığı için Cem'e bir daha cinayet anı ile ilgili soru sormadı.

?

ne yakalanması,bide emniyeti tebrik etmişsiniz.1-kendi teslim oldu,ceza düşer2-yaşı 17, ceza düşer3-kafadan pişmanım dedi,mahkemedede öyle der ceza düşer,4-takım elbise giyer mahkemede,iyi halden ceza düşer5-aldatıodu hakret etti der,ağır tahrikten ceza düşer..arkadaşların dediği gibi 5-6 sene alır , 2sene yatar çıkar...türk adaleti böyle maalesef,hazırlıklı olun..üstelik yukardaki yazıda bide sucuk ekmek istemesi onu daha masum ve akli dengesi bozuk gösterir buda düşürmek için sebebdir zaten 18 yaşına 1 ay kala yakalanması saklandıgı 7 ay içindede tüm seneryoları konuşcaklarını ezberlemiştir

bu olay şunu gösterdi zenginsen adalete yakalanmazsin. garibansan temmuzda başina kar yağdirirlar, bir daha da kendine gelemezsin.

Dipnot: HaberTürk den alıntıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: karasoyka

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Münevver Karabulut'u öldürdüğü suçlamasıyla kırımızı bültenle aranırken 197 gün sonra polise teslim olan Cem Garipoğlu, gözaltında sırasında cinayet anı sorulurca titreyerek sinir krizine girdi. Polisler, fenalaştığı için Cem'e bir daha cinayet anı ile ilgili soru sormadı.

?

ne yakalanması,bide emniyeti tebrik etmişsiniz.1-kendi teslim oldu,ceza düşer2-yaşı 17, ceza düşer3-kafadan pişmanım dedi,mahkemedede öyle der ceza düşer,4-takım elbise giyer mahkemede,iyi halden ceza düşer5-aldatıodu hakret etti der,ağır tahrikten ceza düşer..arkadaşların dediği gibi 5-6 sene alır , 2sene yatar çıkar...türk adaleti böyle maalesef,hazırlıklı olun..üstelik yukardaki yazıda bide sucuk ekmek istemesi onu daha masum ve akli dengesi bozuk gösterir buda düşürmek için sebebdir zaten 18 yaşına 1 ay kala yakalanması saklandıgı 7 ay içindede tüm seneryoları konuşcaklarını ezberlemiştir

bu olay şunu gösterdi zenginsen adalete yakalanmazsin. garibansan temmuzda başina kar yağdirirlar, bir daha da kendine gelemezsin.

sucuk-ekmek isteyenler deli mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orijinalden alıntı: karasoyka

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

?

sucuk-ekmek isteyenler deli mi oluyor?

sucuk ekmek istemesi onu masum(yani bu cinayeti işleyemecek biri)

yukarda yazdıklarımda akli dengesinin bozuk oldugunu göstermek için söylenmiştir dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Haber kanalları bu saatten sonra neyi takip edecek ?
    Bekleyip göreceğiz artık.

1 hafta boyunca düşünüp bulurlar bir şey , nasılsa 1 hafta cem yayınlanır artık tüm kanallarda.

Yayinlansin arkadasim,rahatsiz oluyorsan izleme yahut kanali degistir bu kadar mi zor.
    Arkadaslar,oh olsun demek yakismiyor,enpati yapin bir,kiz onu hak edecek bir sey yapmadi hem.
    Olunun arkasindan konusulmaz ...

Sen bir meleksin yavrum!

Bir de Münevver Karabulut'u 1. dereceden tanıyor musunuz? "Hakedecek bir şey yapmadı. O kızda gelecek vardı. Çok iyiydi." dediğinize göre, onu çok iyi tanıyor olmanız lazım.

Eğer tanımayıp sadece televizyonda gördüğünüz kadarıyla bu yorumu yapmanız, saftirilikten başka bir şey değil.

• off ya chok da yakışıklıydı canım benim. kechke hic yakhalanmasaydı. sakal da pek bi yakıchmış.
  • Abi o it yüzünden kızlar eve gelmiyodu ya Neyse şaka bi yana iyi oldu yakalandığı. Haberlerle her akşam görmekten gına gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodorr

off ya chok da yakışıklıydı canım benim. kechke hic yakhalanmasaydı. sakal da pek bi yakıchmış.

Tamam, konu yeni malzemesini buldu.
  • [simage]sucuk ekmek istemesi onu masum(yani bu cinayeti işleyemecek biri)

yukarda yazdıklarımda akli dengesinin bozuk oldugunu göstermek için söylenmiştir dedim[/simage]

Ne alaka canı cekmıs sucuk ekmek yemıs sucuk ekmek yedı dıye aklı dengesı bozuk denılemez.

Ama bır taktıktır yınede cunku avukatıda soyledı aynı seyı.O na Sucuk ekmek aldım sonra baktım cınayetı ısleyen bu mu dıye.demıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Teodorr

off ya chok da yakışıklıydı canım benim. kechke hic yakhalanmasaydı. sakal da pek bi yakıchmış.

Tamam, konu yeni malzemesini buldu.

alacakaranlık nedir sorunun?dun geceden berı konudasın ama bi olumlu bişey demedin,istemiosan cık konudan,konuya en cok mesaj atan kişi SENSİN!
  • Polısler tarafından korunduguda bellı oldu ılk ıfadesınde

Daha once yakalandım sonra serbest bırakıldım.demıs.Polıslere de Yazık.
  • Haberleri okudum da herşey bana düzmeceymiş gibi geldi.Bence polis ailesiyle anlaştı ve teslim olmaya ikna etti.Cebinde kendi adına kredi kartı varmış ama hiç kullanılmamış.Peki bu ÇOCUK (acındırmak için çocuk diyorlar ya ona da ayrıca sinir oluyorum) bunca zaman nasıl yaşadı?Resmen tiyatro sahneleniyor amaç Cemin en az cezayı almasını sağlamak, cezası dolduktan sonra da yurt dışına gönderip ortadan kaybetmek!Bence bu olayın üstüne ısrarla gidilmeli bakalım neler çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Bourn

[simage]sucuk ekmek istemesi onu masum(yani bu cinayeti işleyemecek biri)

yukarda yazdıklarımda akli dengesinin bozuk oldugunu göstermek için söylenmiştir dedim[/simage]

Ne alaka canı cekmıs sucuk ekmek yemıs sucuk ekmek yedı dıye aklı dengesı bozuk denılemez.

Ama bır taktıktır yınede cunku avukatıda soyledı aynı seyı.O na Sucuk ekmek aldım sonra baktım cınayetı ısleyen bu mu dıye.demıstı.

benimde yazmak istedigim buydu senin son cümlen emniyet müdürünün baktım cinayeti işleyen bu mu diye konuşması geldi bi oyun olabilir kendini iyi biri gösterebilmek için yazdıgım yazımdada bunu belirttim biraz devrik cümle oldu o olayı parantez içinde yazabilirdim akli dengesinin bozuk gösterilmesi yukarıda belirttigim gibi yani
    SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

yazısını kastettim yani sucukla bi ilgisi yok nedir bu sucuk muhabbeti onca yazımdan sadece sucuk olayı ilginç asıl anlatmak istedigim cezasının düşürülebilmek için onca şeyi bana göre komplo olarak gösterilmesi örnek 197 gün kaçan biri çıkınca pişmanım diyor keşke onun yerine ben ölseydim diyor sence pişman olan bi kişi 197 gün kaçarda 18 yaşına gelmesine 1 ay kala ele verirmi kendini kafadan pişmanım demesi onun cezasını bi hayli düşürecektir bunun gibi bi çok olay hertürlü açıktan yararlanacaktır

• ifadesini full yayınlasarda okusak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.