Şimdi Ara

CELESTE VE IOS 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun tweaklere bakerken " celeste " diye bir program gordum. Fakat insanelyi reposundaki tweak ios 5 ile uyumlu degilmis. Baska bir repoda var mi bu tweak veya bu celestenin alternatifi var mi ?

• 4s için jb nin kapıda olduğu bu günlerde bu konu artık benim icinde bir merak konusu
  • ios 5 için henüz uyumlu değil
  • Henüz iOS 5 ile uyumlu değil. Fakat çalısmalarının devam ettigini belirttiler.
  • 5.0 a uyumlu cikmasi epey surer. bundan oncekiler hep surumun cikmasindan 6 ay kadar sonra uyumlu hale geldi yada baska bir app cikti.
  • Peki bu programın alternatifi var mı ? Aynı işlevi gören başka bir program.
  • onemli konu, mesajim bulunsun.
  • takip...
  • celesteyi satın aldıysanız ios5 de kullanabilirsiniz şu anda iphone 4 ios5.0.1 jb li cihazımda kullanıyorum.nasıl yapıldığını sorarsanız forumlarda mevcut anlatilıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

celesteyi satın aldıysanız ios5 de kullanabilirsiniz şu anda iphone 4 ios5.0.1 jb li cihazımda kullanıyorum.nasıl yapıldığını sorarsanız forumlarda mevcut anlatilıyor

bende duymuştum hatta indirecektim fakat bişeyleden bahsediyorlardı bluetooth açık kalıyor falan filan o yuzden geri çekildim
  • Bende para vermek istemedim. :D Zaten jailbreaki apple store daki ücretli uygulamaları indirebilmek için yaptık kısmen. Birde jailbreak ücretli çıktı :D
  • Bir tane uygulamaya 1 dolar vermeyip cihaza 1000 dolar vermekte ayrı bir mantık hatası ama neyse. JB'yi beleş oyun olarak gösteren kader utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Bir tane uygulamaya 1 dolar vermeyip cihaza 1000 dolar vermekte ayrı bir mantık hatası ama neyse. JB'yi beleş oyun olarak gösteren kader utansın.

Yok ben öyle görmüyorum :)
  • Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar

Google'de arat dostum. Şimdi link vermeyeyim buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

quote:

Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar

pm at hocam madem öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

quote:

pm at hocam madem öyle

Attım dostum
  • hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam
  • quote:

hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam

pm attım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

quote:

hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam

pm attım size

saolasın hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.