Bildirim
CELESTE VE IOS 5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4s için jb nin kapıda olduğu bu günlerde bu konu artık benim icinde bir merak konusu -
ios 5 için henüz uyumlu değil -
Henüz iOS 5 ile uyumlu değil. Fakat çalısmalarının devam ettigini belirttiler. -
5.0 a uyumlu cikmasi epey surer. bundan oncekiler hep surumun cikmasindan 6 ay kadar sonra uyumlu hale geldi yada baska bir app cikti. -
Peki bu programın alternatifi var mı ? Aynı işlevi gören başka bir program. -
onemli konu, mesajim bulunsun. -
takip... -
celesteyi satın aldıysanız ios5 de kullanabilirsiniz şu anda iphone 4 ios5.0.1 jb li cihazımda kullanıyorum.nasıl yapıldığını sorarsanız forumlarda mevcut anlatilıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: redbull35
celesteyi satın aldıysanız ios5 de kullanabilirsiniz şu anda iphone 4 ios5.0.1 jb li cihazımda kullanıyorum.nasıl yapıldığını sorarsanız forumlarda mevcut anlatilıyor
bende duymuştum hatta indirecektim fakat bişeyleden bahsediyorlardı bluetooth açık kalıyor falan filan o yuzden geri çekildim -
Bende para vermek istemedim. :D Zaten jailbreaki apple store daki ücretli uygulamaları indirebilmek için yaptık kısmen. Birde jailbreak ücretli çıktı :D -
Bir tane uygulamaya 1 dolar vermeyip cihaza 1000 dolar vermekte ayrı bir mantık hatası ama neyse. JB'yi beleş oyun olarak gösteren kader utansın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Bir tane uygulamaya 1 dolar vermeyip cihaza 1000 dolar vermekte ayrı bir mantık hatası ama neyse. JB'yi beleş oyun olarak gösteren kader utansın.
Yok ben öyle görmüyorum :) -
Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem03
Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar
Google'de arat dostum. Şimdi link vermeyeyim buradan -
quote:
Orijinalden alıntı: seatolu
quote:
Beyler satinda aldim ios5.0.1de var celesteyi calistirmayi gosteren bi link varsa paylasirmisiniz arkadaslar
Google'de arat dostum. Şimdi link vermeyeyim buradan
pm at hocam madem öyle -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seatolu
quote:
Google'de arat dostum. Şimdi link vermeyeyim buradan
pm at hocam madem öyle
Attım dostum -
hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam -
quote:
hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam
pm attım size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: redbull35
quote:
hocam ben programın ne olduğunu biliyorum nasıl ios5te çalışacağını sordum sen yanlış anladın sanırsam
pm attım size
saolasın hocam
Benzer içerikler
- icloud isim örnekleri
- ll/a iphone hangi ülkenin
- carplay ekran yansıtma
- son arama kaydı görünmüyor
- iphone simgeleri küçültme
- iphone ses tanıma nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X