Şimdi Ara

celeron 1,4 mü centrino 1.5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana yardım edin 2 aydır ne alacağıma karar veremedim.2 seçeneğim var. 1:FS AMILO P V2030 Cel 1.4 256+512 RAM TAKVİYESİ 40 15 COMBO XPHOME bu NOTEBOOK 1.160 ytl
    2:Packard Bell / Packard Bell Easynote E4170F Centrino / 1.5 Ghz / 256 MB 333Mhz RAM / 40GB HDD Notebook bu botebook :1.360 ytl
    BEN ÇOK FAZLA OYUN OYNAMIYORUM.AMACIM İNTERNETE GİRMEK FİLM İZLEMEK MÜZİK DİNLEMEK FALAN.BELKİ ÖNÜZÜMDEKİ SENE DE PHOTOSHOP FALAN YUKLERİM.SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM FİYAT OLARAK PERFORMANS OLARAK.BEN BU İKİ İŞLEMCİYİ PEK TANIMIYORUM.CELERON OLMASINA RAGMEN 512 RAM TAKVİYESİ YAPACAĞIM.BU PERFORMANSI ÇOK FAZLA ETKİLER Mİ?EN AZINDAN BİR PARÇA DA OLSA CENTRİNO 1.5E YAKLAŞIR MI?SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?ARADA 200 YTL FARK VAR.LÜTFEN YARDIM EDİN

• fujitsu simensi al bence ferformansı gayet tatmin edici olu centirinodan farkı yok hatta daha hızlı bile olabilir çünkü ddr2 533 calısıyor
  • celeron alcağına masaüstü bilgisayar daha iyi bence.

Laptop alcaksan işlemci centrinodur eğer amd turion düşünmüyorsan.
  • zor soru ama illa ikisi arasında tercih istersen ben centrino derim neticede elden çıkarmayıda düşüneceksen ( malum Türkiye piyasası ) centrino daha fazla prim yapar gibi geliyor ..
    saygılar.
  • celerondan uzak dur.
    ayrıca celeronda ddr2 var mıymış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 8 Aralık 2005, 20:59:04 >
  • PHOTOSHOP kullanacksan rami yüksek olsun ve hdd rpm i mutlaka en az 5400 olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.