Şimdi Ara

Celal Şengör: Türkiyede üniversiteye gitmek 4 sene vakit kaybıdır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Caner önce Ebubekir' e tek atsın

Alıntıları Göster
    canl yayını izledim bekiri yerin dibine sokup sokup çıkardı celali de tartışmaya çağrıyır hep ama celalden ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz de isterdik amerika ya da avrupa saygın bir üniversitede okumak

Muazzam bir deha olmadığımız ve ailemizin çok zengin olmamasından mütevellit biz de burada yapabildiğimiz en iyisini yapmaya çalıştık

Şanslıyım ki bu üniversite olmayan (!) bina yığınından yüksek ortalama yapan birçok insan bu prestijli üniversitelere gidiyor.

Kendini olduğunundan küçük görmek en az kendini olduğundan çok büyük görmek kadar zararlı

Söyleyeceklerim bu kadar.

• Bu amca çok boş yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yup
  • Aynen öyle ülke çoğu üni ve bölümde potansiyel işsiz basıyor. Bunu inkar eden var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baba parası da yok. Ne yapalım avare avare gezelim mi? Hay Allah'ım

• Fakat vurmam bel altı her adiye
    Vicdanıma mıçıym hela diye
    Ama nafile, benden iğrenç olamaz mok yiyen elitist Celal bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 17 Temmuz 2018; 19:59:11 >
  • Destinyinmyhands kullanıcısına yanıt
    Baba parası olanlarının çoğunun babası okuyarak değil ticaretle parayı vurmuş. Okuyarak kaç kişi zengin olmuş?
  • Adam doğru demiş aslında ama parası olmayanları düşünmemiş. Paran varsa paranı harcar vakit kaybetmezsin, paran yoksa vaktini (hayatını) harcar para kaybetmezsin. İstesen de kaybedecek paran olmadığı için çok fazla tercih şansı yok zaten
  • Parası olan adam zaten Türkiye'de ne iş yapsın. Benim kuzenler de aldı başını Hollanda'ya işletme okumaya gitti. Adamların arkasında kapı gibi babası var her türlü maddi desteği sağlıyor. Helal olsun dedim burada napacaklar ki kalsalar? Şimdi mis gibi eğitim alıyorlar orada gelmeyi de düşünmüyorlar. Ben de mezun falan öyle koşturup duruyorum. Hayat işte herkese adil davranmıyor.
  • Cidden avrupaya göre kayıp ama onun yerine yapilabilecek bir alternatif yok herkesin durumu celal hoca gibi iyi degil ki oglunu avrupaya yollasın

• üniversiteye gitmemiş, sivilceli pislik sınav hazırlık öğrencileri saldırmış adama, kazanın gidin bakalım o zaman görürüm ben sizi

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Şans

• yoqartık kullanıcısına yanıt
    bilmiyorlar işte, anca bugünü düşünüyorlar.
  • Gençler sınav sonrası şu videoya bir bakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.