biraz daha aydınlatırmısın bizi çarşıyla ilgili, sabah neşemiz yerine gelsin...
çarşı sanada karşı...Çarşı Beşiktaşa zarar vermek isteyen herkeze karşı
quote:
Orjinalden alıntı: enltxva
carşı yönetimin yağcılını yapmaktan başka işe yaramıyor.herşeye karşı olan carşı bütün beşiktaşlıların düşman olduğu yönetimi bikere bile protesto etmedi.güldürmeyin beni carşıymış pehh
Bir kaç konu var sinan enginle ilgili...
Birincisi Celal Kolot ile Ertuğrul arasında ciddi bir gerginlik yaşanmış, stoper transferinde Ertuğrul biraz yüksek sesle Kolot'a "ya benim istediğimi alırsınız ya da kimseyi alamazsınız" demiş.
Artı Celal Kolot adıyla beraber BJK basında hep kötü haberlerle yer aldı, yüzünden antipati ve gıcıklık akan bir yöneticiydi malesef. Karakteri, işadamlı beşiktaşlılığını bilemem ama kamuoyuna verdiği resim hep negatifti. Gitmesi çok hayırlı oldu.
Sinan engine gelince, hem iyi hem kötü yanları var.
İyi Yanları: Futbolu çok iyi biliyor(gerci bu bir risk aynı zamanda), futbolcu psikolojisinden çok iyi anlıyor, basınla iyi ilişkileri var, tüm camiada seviliyor (taraftarlar değil futbol camiası), gayet kaşar ve tecrubeli sacma sapan hatalar yapmaz, bir de BJK çok gençleşti, bir sürü yıldız adayı var, onların Sinan Engin gibi bir abiye ihtiyacı var. Gecenlerde İbrahim Üzülmezin Batuhanı kanatları altına aldığı gibi bi haber vardı, allah korusun derim. Ertuğrul o kadar işinin arasında bu veletlere bir de annelik yapamaz, bunu sinan çok iyi yapar. Ali Gültiken bu iş için fazla beyefendiydi.
Kötü Yanları: Çok kurt bi adam, korkum ertugrul'u yemeye çalışması, onunla geçinemeyip problem çıkarması. Ertuğruldan hem yaşca hem de tecrübe olarak ilerde, futbolu daha iyi bildiğini sanarsa ertuğrulu sinirlendirebilir. Diğer bir problem de adının mafya ile anılır hale gelmesi, gerçi suçlu olsaydı yatardi içerde ama olsun adı çıkmış bir kere.
quote:
Orjinalden alıntı: scubat ertuğrul legorirtie gibi adamı reddedikten sonra benim için bitmiştir bakalım onun getireceği nasıl çıkacak.sinan belki de futbolu ertuğruldan iyi biliyordur ama işine karışacağını sanmam.bence sinan çok başarılı olacak futbocuya ayar vermeyi biliyor bence en önemli eksik bu geçen sene şampiyonluk maçından önce sinan olsaydı o maçı alırdırdık
Bir kaç konu var sinan enginle ilgili...
Birincisi Celal Kolot ile Ertuğrul arasında ciddi bir gerginlik yaşanmış, stoper transferinde Ertuğrul biraz yüksek sesle Kolot'a "ya benim istediğimi alırsınız ya da kimseyi alamazsınız" demiş.
Artı Celal Kolot adıyla beraber BJK basında hep kötü haberlerle yer aldı, yüzünden antipati ve gıcıklık akan bir yöneticiydi malesef. Karakteri, işadamlı beşiktaşlılığını bilemem ama kamuoyuna verdiği resim hep negatifti. Gitmesi çok hayırlı oldu.
Sinan engine gelince, hem iyi hem kötü yanları var.
İyi Yanları: Futbolu çok iyi biliyor(gerci bu bir risk aynı zamanda), futbolcu psikolojisinden çok iyi anlıyor, basınla iyi ilişkileri var, tüm camiada seviliyor (taraftarlar değil futbol camiası), gayet kaşar ve tecrubeli sacma sapan hatalar yapmaz, bir de BJK çok gençleşti, bir sürü yıldız adayı var, onların Sinan Engin gibi bir abiye ihtiyacı var. Gecenlerde İbrahim Üzülmezin Batuhanı kanatları altına aldığı gibi bi haber vardı, allah korusun derim. Ertuğrul o kadar işinin arasında bu veletlere bir de annelik yapamaz, bunu sinan çok iyi yapar. Ali Gültiken bu iş için fazla beyefendiydi.
Kötü Yanları: Çok kurt bi adam, korkum ertugrul'u yemeye çalışması, onunla geçinemeyip problem çıkarması. Ertuğruldan hem yaşca hem de tecrübe olarak ilerde, futbolu daha iyi bildiğini sanarsa ertuğrulu sinirlendirebilir. Diğer bir problem de adının mafya ile anılır hale gelmesi, gerçi suçlu olsaydı yatardi içerde ama olsun adı çıkmış bir kere.
ismi mafyaya bulaşmış bi adam isterse morinho olsun istemem.. beşiktaş diyoruz başka bi kulüpten bahsetmiyoruz..
koskoca beşiktaş yıllardır sinan enginden ve t.direktör olarak da hala lucescu' dan bahsediyorsa yuh diyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
ismi mafyaya bulaşmış bi adam isterse morinho olsun istemem..
haklısın ama kim varki bulaşmamış, fenerbahçeye baksana...klubun gizli başkanının sedat peker olduğu iddaları var......BJK'ye çok yakıştırdığımız serdar bilgili'nin de Sedat Pekerle olan dedikodusu ortada...
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
sinan engine mafya diyen fenerliler önce dönüp kendi başkanlarına baksınlar bunların gazına gelen Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış yapıyor sinan engin bu takımı toparlar .
sinan engine biz mafya demiyoruz kendisi kanıtlıyor yaptıklarıyla aziz yıldırım hakkında belgen vb. herhangi bişey varsa söyle bilelm çamur at izi kalsınlarla nereye kadar gideceksiniz
belgem geçen sezon ricoyu döven adamın sonra gidip sizin başkana hseap vermesi
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
sinan engine mafya diyen fenerliler önce dönüp kendi başkanlarına baksınlar bunların gazına gelen Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış yapıyor sinan engin bu takımı toparlar .
sinan engine biz mafya demiyoruz kendisi kanıtlıyor yaptıklarıyla aziz yıldırım hakkında belgen vb. herhangi bişey varsa söyle bilelm çamur at izi kalsınlarla nereye kadar gideceksiniz
quote:
quote:
quote:
aziz yıldırım dövdürttü yani yok be vendeta bu olmadı
gözüme mi inanayım sana mı
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: scubat
quote:
Orjinalden alıntı: soho
ismi mafyaya bulaşmış bi adam isterse morinho olsun istemem..
haklısın ama kim varki bulaşmamış, fenerbahçeye baksana...klubun gizli başkanının sedat peker olduğu iddaları var......BJK'ye çok yakıştırdığımız serdar bilgili'nin de Sedat Pekerle olan dedikodusu ortada...
hangi kulübün ne yaptığı şahsen ilgilendirmiyor..beşiktaş yıllardır hala yok sinan engin yok lucescu yok nouma..bitti o devirler 104 yıllık kulüp, herkes parasını aldı gittii..kimse babasının hayrına gelmiyor bu kulüplere..hepsi para için..
koskoca beşiktaş sinan engine kel sinana kaldı öylemi..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
böyle bişey yüzünden mafya diyeceksen tamam haklısın mafya
kim adam dövdürtür söyle bana .
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
böyle bişey yüzünden mafya diyeceksen tamam haklısın mafya
quote:
Sinan Engin e karşı olan kişilerden birisi benim. Ama Fenerbahçelilerin gaz vermesiyle ilgili bir durum değil. Beni onların başlanının silah kaçakçısı olması mafya olması fazla ilgilendirmiyor. (Tabi bir vatandaş olarak herhangi bir kulüpte böyle kişilerin olmasını istemem) En azından önce kendi takımıma bakmam gerekir diye düşünüyorum. Sinan Engin'i o meşhur telefon görüşmesinden önce ben de severdim. Ama artık Beşiktaşa yakışmadığını biliyorum. Bu arada sanırım Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarlarının genelşi arasında ki fark ta ortaya çıkıyor böylece. Çoğu Beşiktaş taraftarı Sinan Enginin takımı şampiyonluk yolunda ileriye taşıyacağını bilse de gelmesini istiyor. Fenerbahçe taraftarı adam dövdüren bir başkanı korumaya çalışıyor. Bizim başkan olsaydı eminim bunu da ciddi bir şekilde protesto ederdik. Ama ne yazık ki Fenerbahçe taraftarından çok azı bu hassasiyeti gösterdi.
Bu işlerde belge falan olmaz....Dünyanın hiç bir yerinde rüşvetin, yolsuzluğun, mafyalığın belgesi olmaz..Zaten bu tip adamların da tek savunması "belgeleyin o zaman" dır.
gecen sene adam çıktı, ben aziz yıldırımın talimatıyla şike yaptım parayı ben verdim dedi....
nooldu ???? kendi kellesi uctu...
2 sene evvel futbolcu çıktı dediki "biz teşvik primi aldık"...
o zaman ne oldu??? yine adamın kendi kellesi uctu
Bir şike varsa bunu nasıl ıspatlarsın? ya alanı konusturursun ya vereni... E ikisi de konustu nooldu?
hiç birşey....
çakıcı ne zaman göreve başlıyor
bırakın ertuğrul sağlam adam gibi takımı uçursun..sinan engin kesin ertuğrul sağlamın işine karışacak..
adam 60 bin $alıcakmış ayda yuh dedim.sabancının sio ları o kadar almıyo..
bu arada
Abdül Celalettin Kolotoğlu görevine devam edıyor ne güzel ismi var kısaltmış celal kolot demiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme