Şimdi Ara

Çekmeyin kardeşim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Borç batağını kurutamayan, ‘para krizi’ne de engel olamayan G.Saray yönetimi, cezayı yine basına kesti. Tesislere kamera sokmak yasak...
    17.01.2006

Kötü görüntü olmayacak[/b]

Yıllardır artarak süregelen mali kriz nedeniyle ‘nefes almakta’ bile zorlanan yönetim, bugünlere gelişin nedenlerini ve kurtuluş çarelerini bulmak yerine yine kolaycılığa kaçarak, cezayı medyaya ve kamuoyuna kesti. Aylardır paralarını alamayan Sarı-Kırmızılı futbolcuların gerek şarkılı-türkülü protestoları, gerekse stresten kaynaklanacak olası tatsızlıklarını gizlemek amacıyla alındığı belli olan karara göre, Metin Oktay Tesisleri’nden bundan böyle görüntü almak yasaklanıyor.

Sadece güzel anlar

Dün kulübün resmi internet sitesinden ‘medya bilgilendirme’ başlığı altında yayınlanan yazıda “Kulübümüzün aldığı karar gereğince, Turkcell Süper Ligi ikinci yarısı boyunca, medya mensuplarımız, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımımız’ın antrenmanlarından, sadece oynanan lig maçının ardından yapılacak ilk günkünden görüntü alabileceklerdir. Takımımızın diğer tüm antrenmanlarının fotoğrafları, Galatasaray resmi internet sitesinden yayınlanacaktır” denildi.

KAYNAĞINI ÇOK MERAK ETTİYSEN:http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=9&HaberID=350707

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 18 Ocak 2006 9:35:34 >

• kaynağı değilde Fenerbahçeli olduğun halde sendeki bu GS ve BJK merakını merak ettim...
  • crazy yüzbaşı olmuşsun ha.. azimle çalışan hakkını alıyor tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

crazy yüzbaşı olmuşsun ha.. azimle çalışan hakkını alıyor tabi..

Evet evet bugün oldum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

kaynağı değilde Fenerbahçeli olduğun halde sendeki bu GS ve BJK merakını merak ettim...

BJK değilde GS merakım daha çok! Bu işleri nasıl beceriyorlar anlamıyorum adamları da o yüzden. Yani ne biliyim futbolcunun parasını ödeyemiyosun diye niye habercilere çekim yaptırmıosun ki ama aslında cevabı paragrafta var dimi!
  • aziz yıldırım her fırsatta gazeteci fırçalıyor zaten. biz daha medeni bir ceza vermişiz. olabilir. basın zor gününde gs ın çok üzerine gitti.. iyi yapmışız tebrik ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

quote:

kaynağı değilde Fenerbahçeli olduğun halde sendeki bu GS ve BJK merakını merak ettim...

BJK değilde GS merakım daha çok! Bu işleri nasıl beceriyorlar anlamıyorum adamları da o yüzden. Yani ne biliyim futbolcunun parasını ödeyemiyosun diye niye habercilere çekim yaptırmıosun ki ama aslında cevabı paragrafta var dimi!

Sadece bu değil 2. sayfada bayağı bi gs araştırması var crazy tarafından yapılmış

Şimdi ne olmuş yani böyle bi haber varda çok mu merak ettin açıklıyim;
    Gerets,medyanın futbolcular için yazdığı haberlerden bıkma noktasına geldi artık yok futbolcular mutsuz yok gidecekler yok kavga ettiler bunu önlemek için basına kapattı idmanları.Artık medya sallasa kim inanır adamlar idmanları çekemiyolar dimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav zaten yazdıkları haberler bir çalışma ya da araştırma sonucu mu yazılıyor? herifler aynen devam eder. idmana girmese de girmiş gibi yazar onlar..
  • Hayır canım adamlar içeride grev yapıyorlarmış o yüzden. Sen kendini avut! Ha bu arada avatarını değişmişsin yoksa GS ambleminden utanıyormusun?
  • Boş Boş Post Atma
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Boş Boş Post Atma

Forumu öğrende gel buraya ne kadar mesaj atarsan at post sayın yükselmez ok? Biz buraya keyfimizden atmıyoruz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Boş Boş Post Atma

dolu dolu post nasıl oluyor
  • bizde zamanında senin fb başlıklarına olduğun muhalefet dolu mesajları merak etmiştik senin amacın neyse bizimde amacımız o.
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Hayır canım adamlar içeride grev yapıyorlarmış o yüzden. Sen kendini avut! Ha bu arada avatarını değişmişsin yoksa GS ambleminden utanıyormusun?

Birincisi paralar ödendi şimdi topik açtım grev mrev yok sen kendini avut.
    İkincisi imzama bakmayı dene ben takımımı bırakacak kadar satıcı değilim.
  • Medya yasağı futbolculardan

Yönetimin, “Haftanın ilk idmanı dışında tesislere kamera sokmak yasak” kararının ardında futbolcuların olduğu anlaşıldı. İdmanlarda yaşanan gerginliklerin basına yansımasından rahatsız olan Galatasaraylı oyuncuların teknik direktör Gerets ile görüştüğü ve Belçikalı teknik adamın da bu konuyu yönetime ilettiği kaydedildi.

Bak buda senin yorumlarını tersliyo dimi?Futbolcular para almak için grev yapsa basına duydurur böylece yönetimin eli mahkum olurdu.Kafanızdan geçeni yazmak kolay değilmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

bizde zamanında senin fb başlıklarına olduğun muhalefet dolu mesajları merak etmiştik senin amacın neyse bizimde amacımız o.
    quote:

aradaki farkı her zaman olduğu gibi anlamamışsın..
    ben hiçbir zaman FB ile alakalı topic açmadım,açmam..
    bana ne?
    ama açılan topiğede yazarım,ne var bunda garip olan..
    sen"uçtuk,kaçtık,süperdik,amanda aman"yazıyorsun,bende"yok öle birşey"diyorum..
    demeyeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Ocak 2006 11:49:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

bizde zamanında senin fb başlıklarına olduğun muhalefet dolu mesajları merak etmiştik senin amacın neyse bizimde amacımız o.
    quote:

aradaki farkı her zaman olduğu gibi anlamamışsın..
    ben hiçbir zaman FB ile alakalı topic açmadım,açmam..
    bana ne?
    ama açılan topiğede yazarım,ne var bunda garip olan..
    sen"uçtuk,kaçtık,süperdik,amanda aman"yazıyorsun,bende"yok öle birşey"diyorum..
    demeyeyim mi?

peki bunu yaparken yazılan seyin dogru olup olmadıgına bakıyor musun acaba ilker?

• sana göre doğru bana göre yanlış,Ahmate göre kararsız.
    bunlar göreceli şeyler.
    sizin geçtiğiniz yoldan bizde geçtik zamanında.
    her takımın iyi kötü dönemleri olur,kollandığı,horlandığı zaman olur...
    bana göre Fenerde süper olan birşey yok.
    sadece futbol takımında sonucu değiştirecek oyuncu sayısı diğer takımlarda fazla,takımın başında Türkiye şartlarında neyin nasıl yapılacağını bilen bir teknik direktör var,hakemdi şuydu buydu işi götüren bir Fener var.
    paraydı şuydu buydu mevzularına girmeyelim,Fener herzaman Türkiyenin en zengin klubuydü ama başarı yoktu.
    parayla olsaydı bu işler Realden,Manchesterdan başka takım şampiyon olmazdı...

ha şimdi ne değşti dersen Aziz başkan o sorunun yanıtını kendi verdi zaten;

"biz başarılar sahada mücadele etmekle kazanılıyor zannediyorduk,saha dışında da kazanmayı öğrendik"
    yani stat yaptık diyor,çok paramız var diyor..falan diyor,filan diyor....

tabi yiyene...

bence gereksiz mevzulura girmeyelim,tatsızlık çıkıyor sonra.
    ne sen bana fikrini kabul ettirebilirsin ne ben sana.
    zorla olmaz bu işler.
    o yüzden yoruma yorum,o yorumun yorumuna yorum yapıp yormayalım birbirimizi,en kolayı bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Ocak 2006 12:18:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.