Şimdi Ara

ÇEKİRDEK AÇMA YARDIM LÜTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim amd athlon x3 435 işlemcim var.Bunu benim eski anakartta çekirdeğini açmıştım.Yani 4 çekirdekli yapmıştım.Fakat yeni anakart aldım ve taktığımda çekirdek açmak için bios'da herhangi bir yerin olmadığını gördüm.Bios yeni uefi bios,anakartımda asus M5A97 R2.0.Ayrıyeten asusun sitesinde böyle bir anakart yok gözüküyor.Çok garibime gitti.Eğer anakart çekirdek açmayı destekliyorsa nasıl yaparım?Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: harvy1983

Merhaba arkadaşlar, benim amd athlon x3 435 işlemcim var.Bunu benim eski anakartta çekirdeğini açmıştım.Yani 4 çekirdekli yapmıştım.Fakat yeni anakart aldım ve taktığımda çekirdek açmak için bios'da herhangi bir yerin olmadığını gördüm.Bios yeni uefi bios,anakartımda asus M5A97 R2.0.Ayrıyeten asusun sitesinde böyle bir anakart yok gözüküyor.Çok garibime gitti.Eğer anakart çekirdek açmayı destekliyorsa nasıl yaparım?Şimdiden teşekkürler.

Açılışta bios ekranındayken 4 tuşuna basmayı dene hocam asuslarda öyle açılıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: harvy1983

Merhaba arkadaşlar, benim amd athlon x3 435 işlemcim var.Bunu benim eski anakartta çekirdeğini açmıştım.Yani 4 çekirdekli yapmıştım.Fakat yeni anakart aldım ve taktığımda çekirdek açmak için bios'da herhangi bir yerin olmadığını gördüm.Bios yeni uefi bios,anakartımda asus M5A97 R2.0.Ayrıyeten asusun sitesinde böyle bir anakart yok gözüküyor.Çok garibime gitti.Eğer anakart çekirdek açmayı destekliyorsa nasıl yaparım?Şimdiden teşekkürler.

Maalesef açma ihtimaliniz çok düşük eski 7 serisi olması lazım anakartlardaki güney köprüsündeki acc özdlliği ile sağlanıyordu bu özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sorunu yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.