Şimdi Ara

cehennem silahı(LETHALWEAPON FAN CLUB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradım sinema bölümünde bulamadım bende açmak istedim

yönetmenliğini Richard Donner'ın yaptığı 1987 yılı yapımı aksiyon filmi. Ayrıca filmin başarısının üstüne çekilen üç devam filminin başlangıçı. Başrolleri Mel Gibson ve Danny Glover paylaşıyor.

eskiden izleyip bıkmadığım nadir yapımdır

konusu

Los Angeles polis teşkilatı dedektiflerinden Çavuş Roger Murtaugh (Danny Glover), 50 yaşına girdiği günlerde artık emekliliği düşünürken, Vietnam savaşından tanıdığı bankacı arkadaşı Michael Hunsaker'ın kızının öldürülmesini soruşturmaya başlar. Soruşturmayla birlikte yeni de bir ortağı olur. Çavuş Martin Riggs (Mel Gibson), karısını trafik kazasında kaybettiğinden beri intihar eğilimleri içinde olan çılgın karakterli bir polistir.

Soruşturma ilerledikçe, ipuçları onları Gölge Şirketi adında, Vietnam dönemi paralı askerlerinden oluşan bir gruba ulaştırır. General Peter McAllister liderliğindeki bu grup, Los Angeles bölgesine eroin getirmekte ve dağıtmaktadırlar.

Kahramanlarımız kendilerini, basit bir cinayeti araştırırken, onları öldürmeye çalışan bir grup terörist ile savaşa girmiş bulurlar.

toplam 4 lemedir hepsi ayrı iyidir

eric clapton sountracktlarını kendi yapmıştır

filmin komik bir sahnesi

KARAKTERLER

çavuş riggs

vietnamda savaşıp gazi olmuştur
    evlendiği karısı trafik kazasında öldürülmüş çeşitli psikolojik sorunlar yaşamıştır

çavuş Roger Murtaugh

50 yaşına gelmiş emekli olmak istemektedir fakat savşa arkadaşı gözü önünde vurulunca suçlulara savaş başlatmıştır

1.christopher smith(kurucu)
    2. Magnum44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 13 Mart 2014; 18:03:38 >

• 2-3 sene önce izleyip Martin Riggs e hayran olmuştum.çok güzel seridir.izlemeyenlere tavsiye ederim.hocam fun club açacaksan benide yazarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.