Şimdi Ara

Cehapeli şirketten kovulduktan sonra tüm enerjimi diplomat olmaya adamalıydım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cehapeli şirketten kovulduktan sonra tüm enerjimi diplomat olmaya adamalıydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olm sana müfettişlik kaftanı bile fazla geldi adamlar 1 ay sabretti tekmeyi koydular, diplomat olcaktım diyo bi de  

saygı duyulacak bir meslek sahibi olmak sana ağır gelir kaldıramazsın, depolarda pos cihazı sayımı yapmak en karlı iş senin için.

erkekler bana aman efendim diyecekti, kızlar bana hayran olcaktı falan bunlar ıslak rüyalar. 30 yaşındasın, bunu elde edecek adamlar o yaşta zaten bi ev bi araba sahibi oldular, sen 5 işten kovulup bu yaşta anandan para dileniyosun :(

ve çok daha fenası : bu durum kanına dokunmuyor.

• olm sana müfettişlik kaftanı bile fazla geldi adamlar 1 ay sabretti tekmeyi koydular, diplomat olcaktım diyo bi de Cehapeli şirketten kovulduktan sonra tüm enerjimi diplomat olmaya adamalıydım. 

saygı duyulacak bir meslek sahibi olmak sana ağır gelir kaldıramazsın, depolarda pos cihazı sayımı yapmak en karlı iş senin için.

erkekler bana aman efendim diyecekti, kızlar bana hayran olcaktı falan bunlar ıslak rüyalar. 30 yaşındasın, bunu elde edecek adamlar o yaşta zaten bi ev bi araba sahibi oldular, sen 5 işten kovulup bu yaşta anandan para dileniyosun :(

ve çok daha fenası : bu durum kanına dokunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 2 Mayıs 2025; 14:28:51 >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Kanıma dokunmadığını nerden biliyorsun?

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

kanına dokunmadığı için

30 yaşımda neden emekli annemin eline bakıyorum demek yerine

2 sene önce 1 ay çıktığın kızı dert ediyorsun

mahalle yanarken saçını tarayan bi emekçi misali

ama dert etme, 8 sene önce de böyleydin. o gün de okuyup mezun olacağına eline baktığın anne babana burdan küfretmekle meşguldün. 8 sene sonra da dibin dibini görmüşken absürt bi durumu dert edeceğine adım gibi eminim.

kafa bassa, onur gurur olsa zaten bugün burda olmazdık :)

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

zeki olmamak benim suçum mu?

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

down sendromlu bile elini sobaya dokundurma yanarsın denince 1 kere yandıktan sonra bidaha elini götürmez. sen 5 kere götürebildiğine göre seninki tercih, zeka tip boy moy boş yapma <3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.