Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Teledünya yayınlara tekrar şifre girdi.....
    Önceden TD alanları üzecek benim gibi beleyenleri sevindirecek haber geldi,
    10 Ağustos'a kadar 35tl lik kurulum ücreti alınmayacakmış:Geçsem mi acaba kumanda problemi kaldı tek?

ellerinde kutu varmıymıs? ben aradım yok diyorlar ne zamandır/istanbul
  • teledünya için conax modülü en ucuz ve taksitli olacak şekilde istanbulda veya internette nerede bulabiliriz
  • Speedy senin TV ne markaydı? Eğer Sony ise benim gibi sadece HD kanallar için kutuyu kullanırsın, geriye kalanı TV'nin modülünden izlersin ki bence kutununkinden daha iyi çünkü kutuda kanalları istediğin sıraya dizemiyorsun ve bu çok rahatsız edici. Favori kanallar listesi yapıyorsun ama bu sefer de kanalların asıl numaraları değişmediğinden örneğin kumandadan 1'e bastığında sizin atadığınız 1 no'lu kanala değil, kendi numaralandırdığı şekilde 1 no'lu kanala gidiyor. Böylece kumandadaki numaraların hiçbir işlevi kalmıyor. Her türlü Sony'nin modülü daha iyi çünkü kanalları istediğiniz sıraya sokabildiğiniz gibi beğenmediklerinizi silebiliyorsunuz.

Diyeceğim odur ki, sırf 2 kanal izlemek için kutuyu kullandığınızdan, kutunun kumanda problemi hiç dert edilecek bir şey değil. Zaten nadir olan bir şey. Bence kutu bulabilirseniz alın, beklemenize değecek bir şey yok.

• İşte öyle saçma gibi geliyor.Modül elimde kalmaz hiç bir şekilde 2. el satarsın da kutu öyle değil.TD şifreye geçti.Kutu haziran temmuz dediler
    Senin dediğin gibi yapmak mantıklı da.Şimdi birinde vardı HD kutu da yeni kutularda belki de kumanda problemi favori problemi de düzelecek.

Ama kutunun özelliklerinden hafıza vs donanımsal şeylere baktığımda normal bir receiver için yeterli gibiydi.Hatta bir kaç tane karşılaştırmıştım.Ama tabi 210 tllik bir fiyat HD kutu için çok saçma.
    210tlye next in SD receiverı var canavar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 11 Mayıs 2009; 19:09:11 >
  • Kutudaki problem kumandada değil, tamamen donanımsal. Bilgisayarın işlemcisinin yetmemesi gibi kutuda kumandanın gönderdiği sinyali geç algılıyor. Bu sebeple kumandada bir problem yok ve donanımsal bir değişiklik yapmadıkları sürece ya da ne bileyim yeni bir firmware çıkmadığı sürede bu problem düzelmeyecek.

Bana gelen kutu yeni parti kutulardandı, bir sonraki partinin de bundan farklı olacağını sanmıyorum.
  • deliricem sonunda. ne yaparsam yapayım tv kendi alıcısi ile 63 kanal buluyor. halbuki 73 bulması gerek. bugün ülkeyi değiştirip bir daha arama yaptım ve ilginç bir şey farkettim. 63 kanal buldu dedi fakat toplamda 73 numaraya kadar kanal kaydı yaptı. sıralamada 21 den 32 ye atlıyor. arası yok. nedir anlamadım. bilen var mı. neden kaydetmez acaba. tv 46w4000
  • bende 77 kanal var ama %90 nı şifrelendi dün
  • ARKADAŞLAR TELEDÜNYA DAKİ KANALLARI İZLEMEK İÇİN KUTU ALMAK ZORUNDA MIYIM. CONAX MODÜL AYNI İŞİ YAPIYOR MU? D-SMART MI YOKSA TELEDÜNYA MI GÖRÜŞLERİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • Tvinde DVB-C varsa Conax modülü iş görür.Yoksa kutu almalısın.
    Conax modül için google--> Kaya center--> gir bulursun.Dediklerine göre kargo ücretsiz.Fiyat 130 Tl daha ucuza yok.Ancak yurtdışında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grigon

deliricem sonunda. ne yaparsam yapayım tv kendi alıcısi ile 63 kanal buluyor. halbuki 73 bulması gerek. bugün ülkeyi değiştirip bir daha arama yaptım ve ilginç bir şey farkettim. 63 kanal buldu dedi fakat toplamda 73 numaraya kadar kanal kaydı yaptı. sıralamada 21 den 32 ye atlıyor. arası yok. nedir anlamadım. bilen var mı. neden kaydetmez acaba. tv 46w4000

Bu tamamen sizin kablo esisatıyla ilgili olmalı. Ben eve dağıtmıştım ilk giren kabloyu. İlk girdiği yerde en çok kanalı buluyordu tv. Ama her yerde 76 kanal varsa 76'sını da buluyordu ama dediğin gibi arada bir kısmı boş oluyordu. Yani seyredilebilen kanal numaraları 2,8,13,45.... gibi. Kabloyu dağıtmadan tekli yeni hat ile hepsini bulmuştu. Ama iş büyümeden halldebilirmiyim diye netteki araştırmamda boş tv çıkışlarına F termminatör bağlayın diyordu. Hepsine F terminatör alıpğ bağladım ve kanal sayısı oldukça artmıştı ve kalite de artmıştı. Ama tatmin edici bulmadığımdan tek yeni kablo çektim. Şu an çok iyi.

http://www.pcforumlari.com/dvb-s-dijital-tv-kartlari-kablo-tv/62531-kablo-tv8217nin-daire-icerisinde-dosenmesi-icin-tavsiyeler.html

• "O sorun yani Sony'de ES HD sorunu Sonyden bomba gibi bir güncellemeyle 10dk da halloluyor. Tek yapman gereken sana en yakın Sony servisini araman. "

Selam
    Bu güncellemeyi tün Sony servisleri biliyor mudur ? Güncellemenin özel bir kodu vs var mı ? Bir de ücretsiz mi ?
    Teşekkürler
  • Moda sentez biliyor.ogrenmek ıçin diğes sony servislerini arayin
  • ES HD problemi ile ilgili Sony servisini aradım. Güncelleme ile halledebiliriz fakat TV'yi alıp götüreceğiz dediler. Sizce bu gerekli mi.
  • Beyler bunun aylık ücreti ne kadar ve eve nasıl bağlatabiliriz...Binaya kablo tv bağlı olmak zorundamı..Çünkü bizim binada kablo tv yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Beyler bunun aylık ücreti ne kadar ve eve nasıl bağlatabiliriz...Binaya kablo tv bağlı olmak zorundamı..Çünkü bizim binada kablo tv yok...

4440126 yı arayınız

Güncelleme için Tvyi alıp götürmeye gerek yok.Şimdi Sony TVlerde MemoryStick girişi vardır sadece servis için CI slotunun orada.
    Güncellemeyi yapacak servis evinize gelecek oraya memory cardı takacak bir 5-10 dakika bir şeyler yapacak en sonun en sonunda en son sürüm yüklenecek.
    Tüm bunları servis evinizde ücretsiz yapacak.
    Siz neredesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 14 Mayıs 2009; 21:19:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Beyler bunun aylık ücreti ne kadar ve eve nasıl bağlatabiliriz...Binaya kablo tv bağlı olmak zorundamı..Çünkü bizim binada kablo tv yok...

Bu soruya yanıt vermiyorum.Lütfen son konuyla alakalı sorular gelsin.4440126 yı arayınız

Güncelleme için Tvyi alıp götürmeye gerek yok.Şimdi Sony TVlerde MemoryStick girişi vardır sadece servis için CI slotunun orada.
    Güncellemeyi yapacak servis evinize gelecek oraya memory cardı takacak bir 5-10 dakika bir şeyler yapacak en sonun en sonunda en son sürüm yüklenecek.
    Tüm bunları servis evinizde ücretsiz yapacak.
    Siz neredesiniz?

Kocaeli'de oturuyorum.

• sinyal seviyesi %86 da dolaşmasına rağmen yayın kalitesinde bir düşüş var gibi yoksa bana mı öyle geliyor.
  • Merhaba
    Sony 4230 LCD TV ile Conax modülle seyrediyorum. SKY, NGC MUSIC TRT3 seyredemiyorum. Acaba Conax modül ayarlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? Veya başka ne yapabilirim?
    Teşekkürler.............
  • S haber analog kablo tv de s 27 (istanbul-anadolu) frekansından yayına başlamıştır..
  • Akşam üstü yeni bakmıştım bulamadım akşam mı eklendi?
    TRT türk ün ekran formatı ne 4:3 mü 14:9 mu 16:9 mu yoksa daha değişik bir şey mi?Garip duruyor bi?Dijitale garip bi kanal geldi pek beğenmedim.Ekleye ekleye bunu mu eklemişler diyor insan?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.