Şimdi Ara

CDJapan üzerinden DVD alma süreci nasıl işler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 1-2 ay içinde CDJapan'dan DVD alışverişi yapacağım, fazla param olmadığı için Registered Airmail kullanacağım. Faturası var, online tracking Partially, yani bazı bölgelerde olmayabilir diyor, Turkiyede olur mu online tracking? ulasmazsa falan iade için herseyi garantili mi? sorun olur mu? halletmem gereken bölümler var mi? İlk alisverisim olucak bu yüzden alışveriş için öneriler ve adımları tam yazarsaniz sevinirim sorun yaşamak istemiyorum.


    Bir de vergi ortalama kaç TL gelir? (Ürün yaklaşık 4500 yen.)




  • Hocam elinize ulaştı mı ürün? Ben de Ado'nun Utattemita albümünü almak istiyorum cdjapandan ama bir türlü kabul ettiremedim kartı bağlantınız gizli değil diye kabul etmiyor. Sizde de böyle bir sorun oldu mu?

  • Cheaasd C kullanıcısına yanıt
    Evet ben aldım, campanella almıştım. Martta da Mars için ön sipariş verdim kitapla beraber onu bekliyorum. CDJapan'den sipariş verirken "Kredi kartı" kullanmanız gerekiyor. Ben on ödemeli kart kullanıyorum onu kabul etmedi. O yüzden babamin kredi kartını kullandım.
  • adofandesu A kullanıcısına yanıt

    İkinci bir debit kartı denedim ama yine kabul etmedi, kredi kartı kullanmadigim icin alamayacagım sanırım. Albümü alabileceğim başka bir site var mı bildiğiniz?

  • Cheaasd C kullanıcısına yanıt
    Amazon.co.jp olabilir, bu arada kartınızda gerekli olandan 50-100 tl fazladan para var mı?
  • adofandesu A kullanıcısına yanıt

    Kredi kartı ayarlayıp alabildim sonunda. Amazona bakmıştım ama kargo fiyatları cdjapana göre birkaç kat daha fazla. Albümü alamasam zaten treevillagedan peluş alacaktım ama readymade, ussewa ve gira gira gibi iyi peluşlar tükendiğinden çok istemediğim bir şey almak zorunda kalacaktım ama alabildim albümü. Kaç haftada elinize ulaştı bu arada?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheaasd -- 10 Nisan 2024; 11:13:51 >
  • Cheaasd C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Ben Campanella'yı babam cdjapanden izin vermemişti diye Amazondan pahalıya almak zorunda kalmıştım Mars'ü cdjapanden aldım ama. Size ürün tahmini 3 ila 5 gün arasında ulaşır bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.