Bildirim
Cd RW'ı Bilgisayarım tanımıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
işletim sistemın ne bılmıyorum ama benım basıma 6 yıl once gelmıstı neyse bılgısayarını cdden baslat wındıwos kur yenıden kesınlıkle gorecektır -
quote:
Orjinalden alıntı: cem650
işletim sistemın ne bılmıyorum ama benım basıma 6 yıl once gelmıstı neyse bılgısayarını cdden baslat wındıwos kur yenıden kesınlıkle gorecektır
CD rw nin kanlosuna başka bir cihaz bağlı mı? Hardisk ya da cdrom.
Eğer bağlıysa, bunu sökerek tekrar dene. Eğer görürse Primary/slave ayarlarını ellemen gerekecek. Bu ayarları da biosten değil, Cd rw ve sözkonusu diğer ide aletin jumperını değiştireceksin.
Biri master, diğeri slave olacak. -
jumper lara baktın mı? -
eğer ilk defa takıyorsan jumperlara bak
ama sonradan olduysa
bilgisayarım / denetim masası / yönetimsel araçlar / bilgisayar yönetimi / disk yönetimi
burada cdromunu bulabilirsin ve onun üstüne sağ tuşla tıklayarak sürücü harfini ve yolunu değiştiri seçerek artık cdromunu bir sürücü olarak görebilirsin. -
cıhaz bozuk olsa bıle gorur demekkı jumper ayarlarından ayarlamamıssın muhtemelem hdd kabolusan bagladın muhtemelende ıukısıde masterda o yuzden gormuo slave yap olsun bıtsın -
büyük bi ihitimallle jumperlardan kaynaklanıyordur -
bu sorunu çözmen için senin cd rw'nin kullandığın işletim sistemindeki yazılımını yüklemen gerekiyor.yazılımı yükledikten sonra bilgisayara önce güvenli modda çalıştır sonra bilgisayarı yeniden başlat büyük ihtimalle sorun çözülür...kolay gelsin. -
Cd-rw tak çalıştır değil mi? Yazılım ya da sürücüye ihtiyacı yoktur bildiğim kadarıyla,jumper'ları kontrol ediniz... -
tek sorunun jumper ayarlarındandır başka türlü bi sorun olamaz -
arkadaşlar bu jumper ayarı falan değil internette araştırırsanız görürsünüz
benimde başıma geldi senin cdrw gitti kardeşim çöpe at allah belsını versin lg nin
bi daha bi malını alısam
kartı yanmıştır onun neler yaptıysam olmadı ne jumper ayarı kaldı bakmadığım nede sürücüler
hiç biri para etmedi
giittim kendime nec ten bi dvd rw aldım
2 ay önce de arkadaşımın başına geldi oda çöpe atmak zorunda kaldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X