1-2 yıldır laptopun CD-Romu sürekli açılıyor anlayamadım. Lapto--> Acer TravelMate 2420
1-2 yıl mı? Nasıl bir şey o ya, yanlışlıkla dokunuyor olmadığınıza eminim 1-2 yıl dediğinize göre.
mekanik bir problem olma ihtimali yüksek.
Yanına içecek koymayın bari, çarpar dökülür felan.
düğmesinde sorun olabilir sprey benzeri maddelerle temizlenmeli
Bir kez düşürmüştüm ondan kaynaklanabilir diye düşünüyordum. Yazılımsal bir sorun değilmiş demek ki yorumlarınıza göre Ceva verenlere teşekkürler
yazılımsal da olabilir elbette birisi şaka veya başka amaçlı bilgisayara böyle bir program yüklemiş olabilir çok önceleri, uzaktan bilgisayarın cd-rom açıp veya mouse ele geçirip kendini hacker sanan insanlar vardı bu tür bir yazılım olabilir mesela
yazılımsal da olabilir elbette birisi şaka veya başka amaçlı bilgisayara böyle bir program yüklemiş olabilir çok önceleri, uzaktan bilgisayarın cd-rom açıp veya mouse ele geçirip kendini hacker sanan insanlar vardı bu tür bir yazılım olabilir mesela
Zannetmiyorum, zaten bilgisayara format atmıştım başka sebepten yine düzelmedi.
benim de başıma gelmişti. en son cd-rom un açma kapamı tuşunun arızalı olduğuna kanaat getirerek değiştirdim kurtuldum sorundan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme