Şimdi Ara

CD/DVD Rom'u dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar öncelikle konuyu tam olarak doğru açtığımdan emin değilim ancak burası en uygun yer olarak geldi eğer yanlış yere açtıysam yardımcı olur musunuz?
    Sorum şu internetten araştırmalarım sonucu Asus marka laptop'um da dvd rom'u hdd disk takabileceğim bir port haline dönüşterebiliyorum ve harici diskimi de 2. hard disk olarak kullanibliyorum bu şuanlık iyi ve kaliteli dönüştürücü satın almam için iyi bir zaman değil, malum fiyatlar çok fena fırladı, benim sorunum aslında şu sadece arada ki flet kablo gibi olan kablodan bulsam ve küçük bir kutu ile diski dvd rom soketinin olduğu bölüme yerleştirsem disk çalışır mı? ayrıca ssd diskim dahili disk onu dvd rom bölümüne yerleştirerek ve hdd diski ana bölüme yerleştirerek ısıdan koruyabilir miyim acaba? son olarak Steam üzerinden satın aldığım oyunlar harici diskte çünkü ssd dahili diskim 80 gb ve nerdeyse 1 oyunla kapasitesi oluyor bu yüzden steam ve oyunlar harici diskte yüklenmiş durumda ama aldığım performans çok düşük örneğin sistemim şu şekilde: Asus marka X42J model İ5 2.27 Ghz İşlemci 8 Gb Ram (7.86 Gb kullanılabilir) 4790 MB Toplan ekran kartı kullanılan 1024 mb paylaşılan 3766 mb ancak bu sistemde TESV: Skyrim oyunu tüm ayarlarımı en düşük sisteme ayarladığım halde 20 fpsden yukarı çıkmıyor, çıkarmak için çok uğraştım fakat aklıma bu soru takılda harici de olduğu için performans elbette düşecektir ancak bu kadar düşmesinde farklı bir etmen olabilir mi acaba? Başta söylediğim gibi konu çok yanlış bir yere açılmış olabilir taşıma konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Sorum cevap bekliyorum teşekkür ederim, kolaylıklar dilerim.







  • https://m.tr.aliexpress.com/search.htm?keywords=hdd+caddy

    Laptop modeline göre hangi kalınlık uygun kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz. Ürünün kaliteli veya dandik olma gibi bir durumu yok. Oyunun ssd de olması sadece açılış ve bölümler arası geçiş süresini kısaltır. Benim görüşüm Windows ve sık kullandığınız programlar ssd de olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.