Şimdi Ara

CCleaner mi yoksa başka alternatif mi ? Birde Anti trojen tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CCleaner mi yoksa başka alternatif mi arkadaşlar .
    ccleaner tek başına yeter mi , yoksa ccleaner yanında başka program kullanmalımıyım .

ayrıca :

trojen ve her türlü internet üzerinden gelen virüsler için nasıl korunmam gerekiyor .
    online oyun oynuyorum emeğimi kaybetmek istemem :(
    şuan pc'de microsoft essential security mevcut sadece

saygılar

• Ücretsiz arıyorsan CCleaner dışında daha iyisini bulman zor. Eğer bir alternatif arıyorsan advanced system care 5 deneyebilirsin ücretsizdir.

Essential tek başına yeterli değil ben avast kullanıyorum ücretsiz bir sournla karşılaşmadım ama sen sıkı bir koruma istiyorsan comodo internet security kurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 20 Kasım 2011; 15:08:01 >
  • usb belleklerden gelen virüslerden korunmak için ninja pendisk kur.
  • 1- System Mechanic Free
    2- Advanced SystemCare Free
    3- Glary Utilities

1- KIS 2012
    2- Norton 2012
    3- Eset Smart Security 5
    4- G Data 2012

vs.....
  • yorumlar için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba, ayrı bir başlık açmak istemedim buraya yazayim.

Bilgisayar yeni daha 1 aylık, açılış hızından falan oldukça memnunum yavaşlasın istemiyorum. Malum virüs programları da yavaşlatıyor bilgisayarı. Microsoft Security Essentials'ı kullanıyorum iyi gibi göründü. Yanına illa başka antivirüs programı yüklemeli miyim? Yoksa CCleaner ya da Ad-aware tarzı bir programla birlikte koruma yeterli olur mu? Ha bir de az önce Advanced System Care yükledim de, bu da Ccleaner'la aynı görevi mi görüyor?
  • CCleaner'in da full sürümü mevcut ama paralı... Çoğumuzun bilgisayarında mevcut olan CCleaner'in düz sürümünden daha fazla iş görüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CCleaner' e alternatif Advanced SystemCare var ücretsiz ama ondada bazı özelliklerden yararlanamazsın.

Microsoft Essential Security tek başına bilgisayarını koruyamaz.Yanına avast kur ikisi beraber çalışsın çok çok daha güvenli
  • Cevaplar için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.