Şimdi Ara

CCleaner'dan Sonra Bazı Programlar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,


    CCleaner'ı ne zaman kullansam sürekli birtakım sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle uzun zaman boyunca kullanmamıştım. Aradan seneler geçtikten sonra nelerin değiştiğini veya iyileştirildiğini görmek istediğim için sırf meraktan son sürümünü tekrardan yükledim. Son sürümlerinde birtakım programları uyku moduna almaya yarayan bir özellik getirmişler. Ben de denemek istedim ancak hiçbir şey fark etmedim. Ardından programları uyku modundan çıkarıp eski haline getirdim ve CCleaner'ı bilgisayarda kalıntı bırakmadan sildim.


    Her şey CCleaner'ı sildikten sonra olmaya başladı. Her programda olmasa bile bazı programlar hiçbir şekilde açılmıyor. Kalıntısız bir şekilde tamamen kaldırıp, tekrar kurduğumda bile sürekli ekran görüntüsündeki hatayı veriyor. CCleaner'ın bozduğu programları bir türlü normal şekilde çalıştıramıyorum. Sistem geri yükleme noktası da oluşturmamıştım zaten çok fazla kurulu şey olduğu için olsa bile sistem geri yükleme yapamam.


    Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ve nasıl çözebilirim? Bilgisayara format atmadan ya da sistem geri yükleme yapmadan bir çözüm yolu sunabilecek biri var mı? Desteğinizi rica ederim çünkü artık son derece sinir bozmaya başladı. Ayrıca sistem geri yükleme yapmamın da pek mümkün olmadığını belirtmek isterim.



    CCleaner'dan Sonra Bazı Programlar Açılmıyor


    CCleaner'ı kaldırdıktan sonra sorun yaşadığım ve hiçbir şekilde çalıştıramadığım programlardan birisi de Media Player Classic. Her yolu denedim ama çalışmıyor.








  • Merhaba,


    Yanlış anlaşılmasın, aradığın cevabı burada bulamazsın gibi. Sorun çok spesifik, yeni bir özellikten bahsetmişsin, uyku modu neyin nesi çözemedim, ancak CCleaner forumlarında sorarsan problemin kaynağına yönelik tam yanıt alırsın: https://community.ccleaner.com/forum/38-ccleaner-help-requests/


    CCleaner'in registry temizliği çok tehlikeli, onu yapmadıysan diğer normal temizlemede en büyük kaybın belki tarayıcındaki oturumlar/şifreler olması lazımdı. Senin herhalde uyuttuktan sonra uyandırmadı, dosyaları tam getirmedi, o süreçlerde bir sıkıntı olmuş gibi. Tekrar CCleaner'i kur bir daha incele.


    Attığın ekran görüntüsüne baktım, o kısayol o yolu bulamıyor, yeniden kurulumu illa ki denemişsindir. Çözüm olarak Portable sürümlerini bul. C:\Users\Kullanıcı adın\PortableApps klasörüne kur. Misal

    https://portableapps.com/apps/music_video/mpc-hc-portable





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.