Şimdi Ara

CCleaner Açılmıyor, Donmalar, Çökmeler ve Mavi Ekran..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca özetliyim arkadaşlar 2 gün önce sürekli kullandığım ccleaner açılmaz oldu, açıyorum anında kapanıyordu neyse format attım sadece c'ye ama d kaldı. Driverları vs. yükleyip herşey düzgün derken operada çökmeler, sayfalara login olurken beni hatırla dememe rağmen unutmalar bi afralar tafralar meydana geldi. Ccleaner yükliyim dedim, aynı sorun yine anında kapanıyor. 10-15 kere seri seri açmayı dneedim ccleaneri, mavi ekran geldi.. Neyse win32 sality.aa virüsünden şüpheleniyorum ben ama eğer o varsa tüm sürücüleri formatlamak zorunda kalıcam.

ve bunu yapmam mümkün değil, çünkü driverlarım silinecek.. dosyalarımı yedekliyim dicem ama eğer .exelere bulaşmışsa ondan da dönüş yok. sizce ne yapmam gerekir, öneri programlar vs. var mı? sality mi yedim acaba?

yani kısaca sorunlar şöyle;

- operada çökmeler yaşanıyor, loginlerde sıkıntılar var sitelere
    - msnde ara sıra hata vermeler, donmalar
    - ccleaner açılmıyor

onun dışında pc turna gibi hızlı..

• aynı sorunlar bendede var hocam çözebildinmi.Çözen varsa söylesin lütfen.
  •  
    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 22:00:10, on 28.04.2010
    Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\Program Files\Vista Drive Icon\DrvIcon.exe
    C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
    C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3\AWC.exe
    C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3\Sup_SmartRAM.exe
    C:\Program Files\Internet Download Manager\IEMonitor.exe
    C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Bağlantılar
    O2 - BHO: IDM Helper - {0055C089-8582-441B-A0BF-17B458C2A3A8} - C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMIECC.dll
    O2 - BHO: Windows Live Oturum Açma Yardım Aracı - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SiSPower] Rundll32.exe SiSPower.dll,ModeAgent
    O4 - HKLM\..\Run: [DrvIcon] C:\Program Files\Vista Drive Icon\DrvIcon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [TrojanScanner] C:\Program Files\Trojan Remover\Trjscan.exe /boot
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
    O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [IDMan] C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe /onboot
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [Advanced SystemCare 3] "C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3\AWC.exe" /startup
    O4 - HKCU\..\Run: [SmartRAM] "C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 3\Sup_SmartRAM.exe" /m
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [_nltide_3] rundll32 advpack.dll,LaunchINFSectionEx nLite.inf,C,,4,N (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [_nltide_3] rundll32 advpack.dll,LaunchINFSectionEx nLite.inf,C,,4,N (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: Bütün linkleri IDM ile indir - C:\Program Files\Internet Download Manager\IEGetAll.htm
    O8 - Extra context menu item: FLV video içeriğini IDM ile indir - C:\Program Files\Internet Download Manager\IEGetVL.htm
    O8 - Extra context menu item: IDM ile indir - C:\Program Files\Internet Download Manager\IEExt.htm
    O9 - Extra button: &Virtual keyboard - {4248FE82-7FCB-46AC-B270-339F08212110} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
    O9 - Extra button: URLs c&heck - {CCF151D8-D089-449F-A5A4-D9909053F20F} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{12DE5072-B056-4E81-82AE-1708466B1407}: NameServer = 8.8.8.8,8.8.4.4
    O23 - Service: CiSvc - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\cisvc.exe (file missing)
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--
    End of file - 4649 bytes

•  
    Malwarebytes' Anti-Malware 1.45
    www.malwarebytes.org

Veritabanı sürümü: 4048

Windows 5.1.2600 Service Pack 3
    Internet Explorer 8.0.6001.18702

29.04.2010 00:38:21
    mbam-log-2010-04-29 (00-38-21).txt

Tarama kipi: Derin tarama (A:\|C:\|E:\|F:\|)
    Taranmış öğeler: 133227
    Geçen süre: 1 saat, 6 dakika, 22 saniye

Etkilenmiş Hafıza İşlemleri: 0
    Etkilenmiş Hafıza Modülleri: 0
    Etkilenmiş Kayıt Anahtarları: 0
    Etkilenmiş Kayıt Değerleri: 0
    Etkilenmiş Veri Öğeleri: 0
    Etkilenmiş Klasörler: 0
    Etkilenmiş Dosyalar: 6

Etkilenmiş Hafıza İşlemleri:
    ( Zararlı öğe tespit edilmedi)

Etkilenmiş Hafıza Modülleri:

Etkilenmiş Kayıt Anahtarları:

Etkilenmiş Kayıt Değerleri:

Etkilenmiş Veri Öğeleri:

Etkilenmiş Klasörler:

Etkilenmiş Dosyalar:
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\com.run.vir (Worm.AutoRun) -> Quarantined and deleted successfully.
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\dp1.fne.vir (Worm.AutoRun) -> Quarantined and deleted successfully.
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\eAPI.fne.vir (Worm.AutoRun) -> Quarantined and deleted successfully.
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\krnln.fnr.vir (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\RegEx.fnr.vir (Worm.AutoRun) -> Quarantined and deleted successfully.
    C:\Qoobox\Quarantine\C\WINDOWS\system32\shell.fne.vir (Worm.AutoRun) -> Quarantined and deleted successfully.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 29 Nisan 2010; 0:39:45 >

• MrTrMn, bilgisayarınızı güvenli modda açıp Avira Antivir ve SUPERAntispyware ile taratın. Bu da işe yaramazsa tek çözüm tüm sürücüleri formatlamak gibi gözüküyor
  • bu attığım 3. format 3 ü de tüm sürücülere ama yine bi fayda etmedi birde benim kullandığım xp katılımsız olduğu için sanırım ondan kaynaklanıyor yeni bir xp indirip onu kuracağım bakalım onda ne olacak. Ha bu arada güvenli kip e de giremiyorum xp yi katılımsız yapan arkadaşlar safe mode diy bir programcık eklemiş onu açıp girebiliyorum normal F8 e basarak girilmiyor yani.Mavi ekran veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 29 Nisan 2010; 2:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

bu attığım 3. format 3 ü de tüm sürücülere ama yine bi fayda etmedi birde benim kullandığım xp katılımsız olduğu için sanırım ondan kaynaklanıyor yeni bir xp indirip onu kuracağım bakalım onda ne olacak. Ha bu arada güvenli kip e de giremiyorum xp yi katılımsız yapan arkadaşlar safe mode diy bir programcık eklemiş onu açıp girebiliyorum normal F8 e basarak girilmiyor yani.Mavi ekran veriyor.

O zaman dediğiniz gibi yeni, temiz bir xp kurulumu yapmanız en mantıklısı olacaktır. Yalnız sürücüleri formatlarken hızlı seçeneğini seçmeyin garanti olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.