Şimdi Ara

//Çaykur Rizespor - Adanaspor //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bildiğiniz kadarıyla Adanaspor evinden 3-1 skorla ayrılarak finale bir adım daha önde. Çaykur Rizespor evinde adanaspora kaybetçeğini sanmıyorum ama çaykurizesporun ola bir golünde adanasporunda karşlık vereceğini düşünüyorum.

Benim tahminim KG var => 1.55

Herkesin düşüncelerini ve tahminlerini bekliyorum..

• Üst derim..kgvar da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Üst derim..kgvar da olur.

Çok güzel bir maç olacak
  • 2'li Kombinem

501 Rizespor - Adanaspor
    Var : 1.55

504 Cordoba - Cartagena (1h)
    1 : 1.9 Veya Üst : 1.4
  • gecen mac adana guzel oynadı ama 2. yarı rıze cok etkılıydı son dakıkalar ıyı bastırdı ama gollerı kacırdı rıze gol atar sankı gollu mac olur gıbı ust denemek daha mantıklı adananın oranı da sanırım baya ıyı yanı adana ılk golu atarsa mac koparsonucta bu maclara guven olmaz kırmızı fılan olur karısır ısler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

gecen mac adana guzel oynadı ama 2. yarı rıze cok etkılıydı son dakıkalar ıyı bastırdı ama gollerı kacırdı rıze gol atar sankı gollu mac olur gıbı ust denemek daha mantıklı adananın oranı da sanırım baya ıyı yanı adana ılk golu atarsa mac koparsonucta bu maclara guven olmaz kırmızı fılan olur karısır ısler

Adanaspor bence daha temkinli olacaktır, finali düşüneceklerdir kırmızı kartın olma olasılığı %10 bana kalırsa.
  • 0-1 gol olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

0-1 gol olur.

Bu tür maçlarda 0-1 gol biraz riskli değil mi ?
  • Üst olur bu maç.
  • Rize bu maçta oyunun kontrolünü sağlamak isteyecektir. Hücumda baskılı savunmada daha temkinli bir oyun ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Zira karşılarında Adana gibi kontra gücü yüksek bir takım var ki 3-1 gibi bir skor avantajını korumak adına Rize yi daha geride karşılayacakları düşüncesindeyim.
    Rize nin evinde oynadığı güzel futbolu ve gollere ihtiyacı olduğunu düşünerek üst ilk seçimim olacak. Sistemde ise Rize nin domine ettiği ilk yarıda gol bulup , ikinci yarıda yiyeceği kontra gol ile motivasyon kaybı yaşayacakları düşüncesindeyim.
    1/x
    Tahmini skor 2-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proares -- 22 Mayıs 2012; 17:20:55 >
  • karşılıklı gol var dedimmm viskimi yudumlamaya başladım şimdidennn
  • ust

• bende var oynadım 0-1 oldu sanırım geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

gecen mac adana guzel oynadı ama 2. yarı rıze cok etkılıydı son dakıkalar ıyı bastırdı ama gollerı kacırdı rıze gol atar sankı gollu mac olur gıbı ust denemek daha mantıklı adananın oranı da sanırım baya ıyı yanı adana ılk golu atarsa mac koparsonucta bu maclara guven olmaz kırmızı fılan olur karısır ısler

Adanaspor bence daha temkinli olacaktır, finali düşüneceklerdir kırmızı kartın olma olasılığı %10 bana kalırsa.

KIRMIZIIIIII

• 88 0-1 :/
  • Rıze kaleyı sasırdı herhal yanı 10 kısı saldırıp bı gol atamamaları cok ılgınc adam olmaz rızenın forvetlerı adana da macı boyle bıtıreyım dıye ugrasıyo gol atmaya hıc nıyetı yok gıbı 2. lıge oynamıcan aga
  • aklına uyduk usta yattı maç ya diğerleri de yatsın da içim rahat etsin
  • Herkese geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.