Şimdi Ara

ÇAydanlıkta yumurta haşlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler yumurta haşlanmazmış çaydanlıkta ama cezve bulamadım.Ben şimdi bu çaydanlıktan yumurtaları nasıl çıkarıcam.Birde gitmesin çaydanlık acil yardım pişmesine az kaldı

• sorun olmaz salça kutusunda yapıyordum ben xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 25 Temmuz 2015; 16:47:58 >
  • geçenlerde kafam güzeldi herhalde cezvede yumurta haşlıcaktım cezvenin içine kırmışım yumurtayı öyle pişirmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

geçenlerde kafam güzeldi herhalde cezvede yumurta haşlıcaktım cezvenin içine kırmışım yumurtayı öyle pişirmişim

Bu arada kaşıkla aldım beyler.

Lakin yumurta pişmemiş rafadan niyetine yiyim dedim.Rafadan bile değildi.Çiğ yumurta çok zarar verir mi ?

• Hocam bizim evde sadece yumurta haşlamak için ayırdığımız çaydanlık üstü var. Her zaman onunla haşlıyoruz. Haşlanmaz diyen neye göre diyor merak ettim. Çıkarırkende önce suyunu döküyorum sonra çaydanlığı deviriyorum o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş salça veya konserve tenekelerini kullan, ince olduğu için çabuk kaynatıyor enerji tasarrufu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Hocam bizim evde sadece yumurta haşlamak için ayırdığımız çaydanlık üstü var. Her zaman onunla haşlıyoruz. Haşlanmaz diyen neye göre diyor merak ettim. Çıkarırkende önce suyunu döküyorum sonra çaydanlığı deviriyorum o kadar

hocam çaydanlık kireç tutuyormuş.Çay içince yumurta tadı geliyormuş ondan ötürü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Hocam bizim evde sadece yumurta haşlamak için ayırdığımız çaydanlık üstü var. Her zaman onunla haşlıyoruz. Haşlanmaz diyen neye göre diyor merak ettim. Çıkarırkende önce suyunu döküyorum sonra çaydanlığı deviriyorum o kadar

hocam çaydanlık kireç tutuyormuş.Çay içince yumurta tadı geliyormuş ondan ötürü

Olmaz öyle şey ama genede ne olur ne olmaz diye gözden çıkardığınız bir demlik varsa onunla haşlamaya devam ediniz. Yukarda da belirttiğim gibi ben sadece yumurta haşlamak için demlik kullanıyorum.. Onunla daha sonra çay demlemiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.