Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CATERPILLAR COLORADO KAHVE NUBUK BOT - ORJİNAL KULLANILMAMIŞ Satın Al 17 Kasım 2016 13:13 1 1 CATERPILLAR COLORADO KAHVE NUBUK BOT - ORJİNAL KULLANILMAMIŞ Boyner.com'dan almış olduğum başka model bot yerine, yanlışlık yapılarak bu botlar gönderildi. Boyner üzerinden iade işlemleri, bekleme olayları gibi şeylerle uğraşmak istemediğimden piyasa fiyatından daha düşük fiyata botları satıyorum. Boyner faturası elimdedir. Hiç kullanılmamıştır, sadece bir kez denemek için tekini giydim. Botlar 42 Numara. Normalde ben 42.5 giyiyorum fakat bunlar bana çok rahat oldu, ona göre kendinize pay biçin. 42-42.5 giyenler için uygundur.Yeşil kundura linki;https://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/Caterpillar-Erkek-Bot-015M0031C1527.html Linkteki botlar, fiyatı 340 TL. Benim satış fiyatım 250TL'dir.Pmden ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CATERPILLAR COLORADO KAHVE NUBUK BOT - ORJİNAL KULLANILMAMIŞ SATILIK LOGITECH G502 Proteus Spectrum - ÇOK AZ KULLANILMIŞ TERTEMİZ SIFIRDAN FARKSIZ [Satılmıştır] PS3 Slim 250gb 3.66 Çiziksiz Sorunsuz