Şimdi Ara

**Cataliyst 5,11-Omega vs 9800 pro**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an kullanmakta olduğum 5,8 versiyonun yerine 5,11 i yüklemek istedim.Uninstall ettim eski sürücüyü.yenisini yükledim .Pc açıldığında cli.exe düzgün başlatılamadı hatası verdi ve control centerda çalışmadı malesef.Lcd monitör aldım yeni 107x6 philips,dvi dan görüntü alıyorum.crt monitörümde problem çıkarmıyordu ekran kartım .ama lcd yi taktıktan sonra bir kere mavi ekran çıktı ve hata ati2mtag.sys den çağrıldı gibi bir mesaj gördüm.yorumlarınızı bekliyorum?5,11 de tek problemi olan ben miyim?sorun tam olarak nereden kaynaklanıyor bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknymz -- 9 Aralık 2005, 1:34:17 >

• O yüklediğin yerde link var,bir yama indirmen gerekli yoksa çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oem

O yüklediğin yerde link var,bir yama indirmen gerekli yoksa çalışmıyor.

hangi link aynı sorunu bende yasadım sıldım tekrar eskısını yukledım yamanın lınkını verırsen sevınırız
  • msconfig den başlangıçta çalışan ati programını kaldır sorunun düzelecektir
  • veya omega driver ı yukle bu daha iyi performans veriyor
    burdan indirebilirsin

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1270
  • ati catalyst control centerin çalışabilmesi için bilgisayarında microsoft .net framework yazılımının kurulu olması gerekir. almış olduğun o hata'da bundan kaynaklanıyor çünkü net framework kurulu değilse catalyst control center çalışmıyor ve o yüzden hata veriyor
    ilgili yazılımı BURADAN indirebilirsin
  • bilgileriniz için teşekkürler.hemen deniyorum.birde omega driver ı yüklersem .net framework e yinede gerek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, net frame work'e gerek var.
  • Omega driver ile ATI nin kendi sitesindeki 5.11 driver ı arasında ne fark var ki omega driver öneriyorsunuz. Yanlış anlamayın bende de aynı kart varda o yüzen sordum

saygılarrr...
  • omega driver ı ati nin bazı seri kartlarında overclok yaparken clock hızlarında daki kilit sorununu aşmana ve daha fazla yükseltmene olanak tanımakta, bende geçen gün 9600pro+x600xt ye yükledim 5,11 i ve aynı hata bende de olsu, .net firemwork yükleyince catalısy ilişkisi doru ama sanırım bu sefer istemsiz ek kullanıcı açıyor xp ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbukalemun

omega driver ı ati nin bazı seri kartlarında overclok yaparken clock hızlarında daki kilit sorununu aşmana ve daha fazla yükseltmene olanak tanımakta, bende geçen gün 9600pro+x600xt ye yükledim 5,11 i ve aynı hata bende de olsu, .net firemwork yükleyince catalısy ilişkisi doru ama sanırım bu sefer istemsiz ek kullanıcı açıyor xp ye.

ek kullanıcıyı denetim masası-kullanıcı hesaplarından seçip kaldırabiliyorsun,fakat silerken dosyaları tut seçeneğini işaretlemen gerekiyor
  • merhaba ,
    omega driver ı ışöyle bir hata veriyor gelişmiş özellikleri açarken,hatayı tamamla geçiyorum gelişmiş özelliklere girmek için.5,12 çıkmış normal olan,onu yükleyerek denicem.

• quote:

Orjinalden alıntı: necat

quote:

omega driver ı ati nin bazı seri kartlarında overclok yaparken clock hızlarında daki kilit sorununu aşmana ve daha fazla yükseltmene olanak tanımakta, bende geçen gün 9600pro+x600xt ye yükledim 5,11 i ve aynı hata bende de olsu, .net firemwork yükleyince catalısy ilişkisi doru ama sanırım bu sefer istemsiz ek kullanıcı açıyor xp ye.

ek kullanıcıyı denetim masası-kullanıcı hesaplarından seçip kaldırabiliyorsun,fakat silerken dosyaları tut seçeneğini işaretlemen gerekiyor

ben kullanıcıyı silerken dosyalarıda siliyorum, hiçbir hata vermiyor.dosyaları tutmaktaki amaç nedir
  • 5,12 de yükleme ve sonrasında herhangi bir problem yok.oyun denicem şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

Orjinalden alıntı: necat

quote:

ben kullanıcıyı silerken dosyalarıda siliyorum, hiçbir hata vermiyor.dosyaları tutmaktaki amaç nedir

amaç kurmuş olduğumuz net framework'e ait dosyaların tümüyle sistemden kaldırılmaması ve bazı dosyaların sistemde kalması diye biliyorum.ben kullanıcıyı silerken dosyaları tutuyorum.faydası veya tam olarak zararı ne onu bilmediğim için bişey diyemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.