Şimdi Ara

cata hardcore pvp realm ( private )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pandarian gelene kadar retaile ara verdim.

7 senedir pvp oynuyorum ve pvp oynayan bi playerin isteklerini karşılayabilicek bir private server arıyorum.

yani instant 85... free vendor. arena itemleri zart zurt.

iyi oyuncuların olduğu 3v3 arenaların aktif olduğu bugsuz bir pvp private server önerisi olan varsa gelicem.

iyi forumlar.

• bende private wow başlamak istiorum ama bi türlü adma akıllı bulamadım nerden indirip başlayabilirim
  • wow status

buradan buyur hocam çok sağlam serverlar var.hem oyuncu sayısı,hem premium olmamaları (bazı serverlar var para yatırıp custom itemler alınabiliyor) hemde blizzlike,fun,high rate seçenekleriyle canın ne isterse onu oynayabilirsin.
  • Abi yok öyle bir server ya! Çok aradım ama bulamadım Bulursanız bir yazıverin.
  • eternal wow u deneyen var mı ?
  • molten wow warsong realmi
  • semih retail gel bekliyorum öptüm. (mert)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 17 Nisan 2012; 21:12:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

semih retail gel bekliyorum öptüm. (mert)

pandarianla beraber gelmeyi düşünüyorum şimdilik pvp için privateler cazip geliyo ama daha bulamadım dogru düzgün server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnieN

quote:

pandarianla beraber gelmeyi düşünüyorum şimdilik pvp için privateler cazip geliyo ama daha bulamadım dogru düzgün server.

hocam sana verdiğim siteden baksana orada zibilyon tane server var seç beğen al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 18 Nisan 2012; 18:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

Orijinalden alıntı: AnieN

quote:

hocam sana verdiğim siteden baksana orada zibilyon tane server var seç beğen al.

peki saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.