Şimdi Ara

cast ajansları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba oyunculuk konusunda bi bilgisi olan varmı gecenlerde interternetten araştırdım ve bu için en uygun cast ajansının family ajans olduguna kanaat getirdim ve başvuru yaptım kısa bi zaman sonra basvuruyla ilgili geri donus yaptılar başvurumun onaylandıgını soyledıler ve şubeye cagırdılar giderken tedirgidim biraz ama oradayken butun tedırgınlıgımı yendım karsılama ilgi muazzam bı sekılde ve oldukca samımı ınsanlarla tanıstım gordugum kadarıylada bi hayli projeleri var yanı kısacası kayıt olduk beklıyoruz ama bu konuda onerılerı olan arkadaslar varmı ne yapmalıyım????

• Bi' sazan daha yakalamışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah koltukları da var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun sazanlıkla alakası nedir onu anlamadım?? dün bir projeye katıldım ve gayette güzel bi set ortamı var iyi eğlendik benim zaten büyük roller gibi bi beklentim yok bos zamanları degerlendirelim yeter
  • Hepsi sahte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrarisini Satan Adam kullanıcısına yanıt
    valla ben gayet memnunum kayıt olduktan 1 hafta sonra projeye katıldım
  • bir miktar para alıp şutlıcaklar seni ararız biz deyip :)
  • bende gitmiştim ajanslara fotoğraf çektik sonra para istedi yok veremem dedim numaramı falan bıraktım çıktım yaklaşık 2 hafta sonra aradılar adı mutluluk dizisinde oynadım üniversitede kavga sahnesi vardı orada üniversite öğrencisi olarak oynadım bir de benzinci sahnesinde oynadım arabam bozulmuş gibi yaptım toplam 6 saat sürdü yemek verdiler çay kahve dondurma sınırsız istediğim gibi alabiliyorsun üstüne de 60 tl aldım sonra galatasarayın reklam çekimlerinde oynadım o 10 saat sürdü yine çay kahve her şey bedava ve sınırsız üstüne 100 lira aldım
  • profzo kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 1 hafta sonra aradılar ve sete katıldım
  • ulan varya buram buram reklam. Helal olsun ha çaktırmadan konuda cast ajansının ismini veriyorsun. Her mesajında ajansı övüyorsun. Yeni reklam yönteminiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.