Şimdi Ara

Cassiopeia almaya değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence al ama solo q'da oynama. takımca oyun atarken oyna ha birde alışmak için botlarda dene ilk :D
  • çok fazla hasarı var, kaçış mekanizması yok ve kullanımı biraz zor.
    ha bu çöp şampiyon anlamını taşımıyor. eğer mobilty olmamasını önemsemezsen al kullan derim fakat bi lee sin falan yakaladımı bırakmıyor orası ayrı konu
  • Zor skill tutturmasi. Zira ori gibi skillerin patlama(?) alani kucuk. Ama avantaji var. O da minyon arkasi durtebiliyorsun rakibi skillere alisirsan. Yani ben bronz 2 olarak konusuyorum yanlissam duzeltin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 29 Ocak 2014; 17:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım 2 oyun attım botlarla ilk build filan bilmediğim için kötü oynadım biraz 2. build bakıp girdim 28-1 gibi bişey bitti ama tabiki botlarla bu skor normal :D 1-2 oyun daha atayım botlarla.En sonda botlarla normal seviyede gircem ondan sonrada normal oyuna gircem.Bu arada bu build doğru mudur ? http://www.solomid.net/guide/view/23542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun776 -- 29 Ocak 2014; 17:54:55 >
  • hocam şunu söleyeyim:casi nin oyun başında mana sıkıntısı yok ama oyun sonuna doğru mana sorunu çıkıyor pasifi yetmiyor onu diyeyim
  • Her gank de kill veririsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet op bir şampiyon.Build i sebebiyle eritemeyeceği şampiyon yok ama oynaması zor (hatta en zor istatistiğe göre) .Skill atarken sürekli haraketli olmak lazım zigzaglar çizerek oynuyorum ben şahsen.Ultisiyle tf nin kaderini belirliyorsun.Ben al derim ama alışman gerek ilk oynayışında verim alamazsın.Her gangde kill verirsin diyen arkadaşlar da farmı lane in ortasından yapıyor sanırım çözemedim.

Bu arkadaşı izleyerek mantığı kavrayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touristnerd -- 29 Ocak 2014; 21:47:07 >

• Şiddetle tavsiye ederim e ile kite yapmayı becerebilirsen en iyi şampiyonlardan biri. ezemiyeceği şampiyon parmakla sayılır cinsten. Ultisi oyunu çevirebilcek özellikte. Liandry aldıktan sonra kendi zehrinle birlikte karşı takım acınası bir hal alıcaktır.
  • gayet kolay ergen karekteri uzaktan rahat rahat farm yapıp rakibi döver sizde zar zor yakıncı heronuzla cs alırsınız. tabi hero dandik olduğu için sonradan bişey yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.