Şimdi Ara

casper yetkili serviste tanıdıgı olan allah rızası için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu mesajı allahın rızası için atıyorum. allah rızası için casper servisinde çalışan yada çalışan tandıgı olan varsa bana bi dönüş yapsın. 2015 martta casper c700 makina aldım ama bu makina beni çok mağdur etti. torpil misali bu sorunu anca yetkili serviste tanıdgı olan yada orda çalışan biri halleder. makina 6 ay önce durduk yere açılmamaya başladı dügmeye basıyorum ekrana görüntü gelmiyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor sadece pilini çıkararak kapanıyor falan. neyse gönderdim servise anakart degişti diye gönderdiler sonra bi baktım nvidia ekran kartını görmüyor cihaz her sistemi denedim win 7 win 8 win 10 hiçbir şekilde kart aygıt yöneticisinde görünmüyor. uraştım yapamadım tekrar gönderdim servise aradan zaman geçti anakart onarıldı diye tekrar bana gönderdiler evet makina ekran kartını görüyordu sorun yok. fakat bu seferde ssd aldım ssd yi takarken birde baktım ekran kartının oldugu yeri resmen kavurmuşlar kart simsiyah olmuş. şimdi ben bunu nasıl geri gönderecem ? belli ki ekran kartı 2 aya kalmadan tekrar bozulacak o yüzden ya anakart degişimi yada makina degişimi istiyorum. bu konuda allah rızası için bana biriniz yardımcı olsun. nası olsa cebinizden çıkmıyor parası. bi zahmet bana bi dönüş yapın servsite çalışan arkadaşlar

• Bunun serviste çalışanlar ile bir ilgisi yok. Söylediğin tarihe göre cihaz hala garanti kapsamında buda demek oluyor ki cihazının parasını geri alabilirsin. Bulunduğun yerde ki tüketici hakem heyetine git durumu anlat yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.