Şimdi Ara

Casper Win 7 den Win 8 e yükseltenler için ATI ekran kartı çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen günlerde ayrı bi konu açmıştım bu sorunla ilgili fakat işe yarar bi cevap alamamıştım. Ben de internetten araştıra araştıra sonunda çözüme ulaştım ve sizlerle paylaşmak istedim. Ben Casper MB50IA model bilgisayarımı win 8 e yükselttim ama ekran kartımı bi türlü bilgisayara tanıtamadım. bunun çözümü casperin direk kendi sayfasında veriliyor. Yani ilk olarak AMD nin sitesini kurcalamayı bırakın :D şimdi bu linke tıklayın ve sürücüleri yükleyi açın.(http://www.casper.com.tr/Page/Windows8/Default.aspx )
    yeni sekmede Casper dosyasını açın. burayı açtıktan sonra notebook' a girin (özellikle notebook u anlatıyorum çünkü genelde masaüstünde böyle bi sorun yaşanmıyor.)
    Notebook dosyasından kendi bilgisayarınızın modelini bulup seçmeniz gerekecek bu da bilgisayarınızın altındaki etikette yazıyordur mesela benimki CMD idi. Modelinizi seçtikten sonra windows 8 dosyasından VGA dosyasına geçip ATI ye tıklayın indirin.(windows 8 dosyası sadece C modellerinde var. C model olmayanlar windowsun hangi sürümünden win 8' e yükselltiyse onu seçsin.) Kurmadan önce eğer ki bilgisayarınızda ATI kurulu ise onu tamamen kaldırın ve öyle kurun. Sorununuz %100 çözülecektir. Hatta seçtiğiniz windows dosyası içindeki sürücülerin tamamını yüklemenizi tavsiye ederim böylece bilgisayarınızda yükseltme yüzünden çalışmayan programlarda çalışacaktır.
    Eğer masaüstü bilgisayarda aynı sorunu yaşıyorsanız Notebook değil de Desktopa tıklayın içinden kendi bilgisayarınızı seçip sürücüleri indirin. Kurmadan önce kurulu olan ATI varsa tamamen kaldırın ve öyle kurun.
    sizinde sorununuz %100 çözülecektir.
    Şimdiden hepinize geçmiş olsun







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.