Şimdi Ara

Casper via v3 aldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forum, casper via v3 telefon aldım. 10 gündür kullanıyorum tecrübelerimi yazayım..

bikere fiyatını fazlasıyla hakeden bi ürün 540 tl. ye aldım. bunun üzerine 4,5,6,8,9,10 diye modeller çıktı ama pil gücü benimkini geçen yok..
    5.0 ekran 5.0 andro loli sistemi var. 1gb.ram (arttırılamıyor) 8 gb. hafıza (kullanılabilir boş alan 4.5 gb.)

ekranı 1280x720 5ön8 arka kamerası var.. kitapçıkta 1080p video kaydı diyor ama inanmadım. 720p kayıt yapabilir bence.yada yazılımla yükseltme yapmışlardır..

ekran parlaklığı çok iyi ve fazla ıps ekram parlaklığını en minimum un bi tık üzerinde tuttuyor ve öyle kullanıyorum..(direk pilden tasarruf)

dokunmatiği hassas ve güzel.. ısınma sıfıra yakın.(çünkü hiç oyun oynamadım.)

camında gorilla gılas 1 belki vardır belki yoktur bilmiyorum. ekran koruma filmi kutudan çıkıyor ama cam filmi DEĞİL.. 3 katlı ince koruma filminden şu ön-arka 2 katını soyup yapışanlardan.

şeffaf yumuşak silikon kılıf kutudan çıkıyor..gayet kaliteki ve şık arkayı tamamen sarıyor kenarlarda boşkul yok siz çok mecbur kalmadıkça tak çıkar yapmayın.. ayrıca bu arka sili kılıf kameranın çıkıntısınıda telafi ediyor..

arka kapak çıkıyor tek sim kart PİL ÇIKMIYOR.. 2800mah gücünde pil var. vida yerlerine etiket yapıştırmışlar garanti nedeniyle.

açılış 20-25 saniye sürüyor.. 4.4.4 te olmayan bikaç ek özelliği loliye koymuşlar.(güncelleme yapmadım.)

kamerası iyi çekiyor (gündüz) gece çekimini denemedim.. ön kamera fena değil.. el feneri özelliğini yukardan açılan üst menüye eklemişler..

müzik dinlerken ve çalarken hoparlör güzel ses veriyor ama konuşmada iç hoparlör (kulağınızı dayadığınız) sesi çok fazla çıkmıyor.. belki güncellemeyle düzelebilir.. konuşmada telefonu kulağa yaklaştırınca ekran kapanıyor güzel bi özellik.

oyun kurmadım antutu yapmadım.. radyo yok. trt bandrol vergisi yüzünden olmalı.play dükkan dan kurulabilir..sonradan .. kulaklık fena değil ama baslar zayıf. zaten 3 ten 10 kadar hangi model alırsanız alın aynı adaptör ve AYNI KULAKLIK çıkıyor.. pahalı üst modelde ona göre kulaklık beklersiniz dednni? ama yok hepsi aynı..

iki renk seçeneği var beyaz yada siyah ben siyah aldım..

pili denemek için alo ve sms haricindeki tüm zıvırları disable ettim.. herşeyi iptal ettim.titreşim.orta seviye zil sesi min. aydınlatma . cumartesi tam doldurup fişten çıkardım..

ertesi perşembe %16 kaldı.. bikaç defa mavidiş açtım. ve 10 dakka toplam görüşme yaptım.. tam anne-baba telefon performansı.. 6 günde pil dayandı geceleri açık tuutum.. demek geceri kapatsam 9 günü zorlarım..birde ultra yüksek pil tasarruf modu var onu henüz denemedim..

alo ve sms haricindeki lagalugayı kapatıp (açılıştada çalışmasına mani olarak) 7-8 gün rahat gider ama görüşme konuşma yapıldıkça bu süre kısalacaktır..

• Hayırlı olsun, casper cihazlar bence iyi, geçenlerde v9 incelemesini izlemiştim, çok güzel bir cihazdı gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.