Şimdi Ara

Casper VİA T9W (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
8
Favori
37.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben henüz geçmedim ama altta bildirim geliyor sonra ona tıklıyorsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu arkadaş zaten w10 kullanıyor, performas olarak şikayetçi olan olmamış daha, ben de şuan w10 için güncelleme yapıyorum.

benim sorum şu arkadaşlar:
    1: usb çoklayıcı kullandığımızda birden fazla usb aygıtı kullanabiliyor muyuz, deneyen oldu mu? mouse+flash disk gibi
    2: harici harddiskimin ayrı bir güç girişi mevcut değil. şu tarz bir kablo alsam ve bir ucunu prize taksam harici diskimi kullanabilir miyim?

• greghile G kullanıcısına yanıt
    Windows 10 bildirimi geldimi hocam?
    Sağ alt köşe de saatin yanında bi tane Windows logosu olması lazım
  • Bugün cihazı teslim aldım. Windows 8.1 şuanda. Bu haliyle çok performanslı. Ama wifi kopması yüzünden beni çileden çıkardı Casper'ın sitesinde Windows 10 için driverlar var. Wifi driverını indirip kurmaya çalıştım ama bu sürümle uyumsuz hatası aldım. Araştırmaya devam edeceğim. Windows 10 a geçmeden wifi problemini çözmenin bi yolu vardır umarım. Windows 10 a geçip performans ve şarjdan yana sorunum olsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak-82

hayır gelmedi dünden beridir bir sürü güncelleme yaptı ama win 10 bildirimi gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: greghile

quote:

hayır gelmedi dünden beridir bir sürü güncelleme yaptı ama win 10 bildirimi gelmedi

uyarı tekrar gelir hocam merak etme. ben de ilk aldığımda teklifi reddetmiştim, epey bir süre gelmedi. güncellemeri yaptıktan bir süre sonra tekrar geldi. dün geçtim w10'a performans açısından bir endişeniz olmasın, gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scripter37

quote:

quote:

uyarı tekrar gelir hocam merak etme. ben de ilk aldığımda teklifi reddetmiştim, epey bir süre gelmedi. güncellemeri yaptıktan bir süre sonra tekrar geldi. dün geçtim w10'a performans açısından bir endişeniz olmasın, gayet başarılı.

eyvallah çok teşekkür ederim win 10 rezerve ikonu gelmemesi hakkında baya sorun yaşayan varmış netten araştırdığıma göre şimdi komut yazarak yapılan bir çözüm buldum anlatıldığına göre kesim çözüm diyor ama bakalım işe yarayacakmı

• http://www.windows10.gen.tr/windows-10-kurulumunda-bir-sey-oldu-something-happened-hatasi-nedir-nasil-cozulur/#prettyPhoto

Komut yoluyla Windows10 update i alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tablet de hafıza kartı yuvasının kapağı var mı yoksa sadece açık Bi kart girişi mi var

• Wifi kpma sorununa Windows 10 çözüm oluyor mu? Bu tabletten almayı düşünüyorum
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi kapak bulunmuyor hafıza kartının yuvasında

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar yetkili bayiden sipariş ettim derken casper storeden mi yoksa bayiye gidip mi istediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: simaros

Merhabalar yetkili bayiden sipariş ettim derken casper storeden mi yoksa bayiye gidip mi istediniz?

Bayi den gidip sipariş verdim hocam
    Store yoktu bizim burda malesef :/

Cumartesi Sipariş saat 17.00 da beni aradılar geldi diye 3-4 saat önce elime ulaştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Klavye sorununu yabancı bir siteden bakarak hallettim. Şu kodu not defterinde .reg uzantısı ile kaydedip çift tıklayarak çıkan soruya "evet" deyin.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Scaling]
    "MonitorSize"="8.9"

Hata alırsanız regedit'e girip
    HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Explorer sırasını izleyin. Explorer'a sağ tıklayıp yeni anahtar oluşturun ve ismine "Scaling" deyin. "Scaling"'e sağ tıklayıp yeni dize oluşturun. Dize ismi "MonitorSize" veri değeri ise 8.9 olsun.

iki seçeneği de deneme rağmen işe yaramadı bende.
    edit: resetleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1scripter -- 12 Kasım 2015; 23:06:02 >
  • Arkadaşlar Şu an tablet elimde ama ciddi bir sorunum var

Kyk da kalıyorum ve oturum açma sistemli Wifi ağı var. PC den veya telefondan sorunsuzca bağlanabiliyorum ama Tabletten ne yaptıysam bağlanamıyorum

Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
  • nihayet win 10 simgesi geldi ama nasıl geldi bilmiyorum neredeyse netten yazan bütün yöntemleri denedim olmadı bu sabah baktım gelmiş windows update ten yüklüyorsunuz ama turkcell vıınn kullandığım için yüklemeye korktum sizce bu yükseltme nekadar kotamdan yer ?
  • quote:

nihayet win 10 simgesi geldi ama nasıl geldi bilmiyorum neredeyse netten yazan bütün yöntemleri denedim olmadı bu sabah baktım gelmiş windows update ten yüklüyorsunuz ama turkcell vıınn kullandığım için yüklemeye korktum sizce bu yükseltme nekadar kotamdan yer ?

2 GB 'dan fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: scripter37

quote:

nihayet win 10 simgesi geldi ama nasıl geldi bilmiyorum neredeyse netten yazan bütün yöntemleri denedim olmadı bu sabah baktım gelmiş windows update ten yüklüyorsunuz ama turkcell vıınn kullandığım için yüklemeye korktum sizce bu yükseltme nekadar kotamdan yer ?

2 GB 'dan fazla

o zaman sınırsız bir wifi ağı bulmamız gerekecek
  • Arkadaşlar Windows10'a yükselttikten sonra driverlar yüzünden sorunlar yaşanıyor. Yükseltmeden sonra mutlaka driverları kurun
    Ve Kurulum sonrasında eski windows sürümü ve geçici indirme dosyalarını silmeyi unutmayın. 8 gb a yakın yer kaplıyo yoksa.

• Arkadaşlar Detaylıca bir inceleme yazısı yazdım buyrunuz
    Konu içersinde yorum olarak yazacaktım ama konu açmayı daha uygun gördüm, fikir verme açısında yardımcı olabilmişimdir umarım

Casper Via T9W Detaylı inceleme
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.