Bildirim
Casper Via T18-W wifi cekmeme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yorumlarda genel olarak olumlu okudum.
Bende bu tableti vatan dan almayi fusunuyorum bir kac sorum olacak.
Pili internet acikken kac saat gidiyor ortalama? Yada batarya sonradan degisebilirmiki acaba?
Bilgisayar yerine tasiyarak onda gittigim yerde internet uzerinde yazi yazmak vs. islerim icin dusunuyorum ama ekran sence cok mu kucuk gelir, yani uzun surek kucuk ekran gozu etkileyebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 15 Ekim 2016; 15:07:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakma geç gördüm, tablet çok güzel , özellikle 2gb ram 32gb depolama olmaaı harika. bende hometech vardı kasa aynı 8inc ama 1gb 16gb idi çok yavaş ve takılıyordu bunda hiç öyle bişi yok. gayet seri ve takılma yok. pcde yapacağın bütün işleri rahatlıkla yaparsın rahat ol. alacaksan tavsiye ederim pişman olmazsın. tabi bir laptop performansı bekleme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X