Şimdi Ara

Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
11.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

quote:

Arkadaşlar yine kendi soruma en iyisi kendim cevap vereyim,

Dün kliksa.com dan 499 tl'ye sipariş verdiğim 50 tl'lik worldpuanla 450 TL'ye gelen bu tableti bugün kargodan teslim aldım, işyerimde şimdilik ilk izlenimlerim;

1- Tablet üzerindeki yazılım saf android yazılımı, üzerinde sistemi yoracak gereksiz hiç bir program bulunmuyor.
    2- Ekran çözünürlüğü süper ötesi, renkler gayet dolgun, canlı.
    3- Tabletin iki adet ses hoparlörü bulunuyor, ikisi de solda, ses seviyesi yeterli.
    4- Tabletle birlikte masa standı da olabilen gayet şık ve kaliteli bir kılıf ta geliyor.
    5- Tableti kutudan çıkardığımda %95 şarj vardı, 2-3 saat boyunca kurcaladım %66'ya düştü, bu orana antutu testi, web ve google play uygulama indirme, kurma vs. dahil,
    6- Tablet antutu testinden 32bin küsür puan alıyor, ss leri sonra vericem.
    7- Kamerası bir tabletten ne beklenirse o kadar yani vasat.

Kısacası ilk izlenimlerime göre bu tablet sağlam ve şık yapısıyla, full hd ekranıyla ve 2 GB RAM le bu fiyata alınabilecek en iyi ürün, benim merak ettiğim tek şey bu tablette pil süresi, o da bir kaç gün kullanınca ortaya çıkacak..

Selamun aleyküm.. Ben de geçen inceledim, ben de ainol spark 4 çekirdekli tablet var, 2 sene önce 660 tl almıştım, şimdi deseler al diye 100 lira vermem,,, işlemcisi performanslı değil, ekranı 2048x1536 antutuda 11000 alıyor,, çok kötü... Casper 32000 alıyorsa çok çok iyi, tek sıkıntım casper da ekran kartı, intel hd graphics vsr... real racing 3 veya dead trigger 2 gibi oyunlarda, takılma veya atma yapması, bir de wifi kopma sıkıntısı var mı, internetten kendi tabletim ile 480p film izleyemiyorum, sürekli kopuyor, bıktırdı...

Yukarıda ki oyunları oynadın mı dıkıntı var mı.
    Wifi kopma sıkıntısı var mı?
    Bataryası ışık otomatikte veta kısık ayarda iken kaç saat gidiyor dostum?
    Teşekkürler

Aleykum selam kardeş, tablet şu an çocukların elinde , zaten bende bugün aldım . Dediğiniz oyunları inşaallah bu gece 3 mbit internetle indirebilirsem deneyecem, şunu belirteyim wifi de herhangi bir kopma vs yok..

Dead trigger 2 çok mb değil, bataryası kliksa da 7100 mah yazıyor, alan bir arkadaş 6800mah yazıyor demişti kitapçıkta, hangisi doğru anlamadım, Antutu puanının detaylarını ekran görüntüsünü alıp paylaşır mıdın, ekran kartına ne puanlar vermiş

Alıntıları Göster
    quote:

Dead trigger 2 çok mb değil, bataryası kliksa da 7100 mah yazıyor, alan bir arkadaş 6800mah yazıyor demişti kitapçıkta, hangisi doğru anlamadım, Antutu puanının detaylarını ekran görüntüsünü alıp paylaşır mıdın, ekran kartına ne puanlar vermiş

Evet ben demiştim bataryası 6800mah, çünkü orjinal kullanma kılavuzunda öyle yazıyor. Kliksanın sayfasında yazandan ziyade orjinal kılavuzunda yazana bakmalıyız.

Bu ardada can sıkıcı bir şey oldu, klavyesi geç algılamaya başladı. 4-5 gündür böyle. geçici bir durum mu bilmiyorum, geçmezse Casper'a mail atıp güncelleme gerekip gerekmediğini soracağım. Geç algılama dediğim öyle uzun süreler değil ama 1 milisaniye de olsa arıza istemiyorum. Tuşa bastığım anda ekranda belirecek.

Bu arada tableti çocuklar için alanlara tavsiye etmem çünkü ağır. Bu tablet çocuklar için değil. Fiziksel klavye takılıp masaüstü kullanmaya çok daha uygun. Zaten kılıfı stand olmasına imkan veriyor ve her posizyonda çok sağlam duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 25 Mart 2015; 23:00:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaşif79

quote:

Evet ben demiştim bataryası 6800mah, çünkü orjinal kullanma kılavuzunda öyle yazıyor. Kliksanın sayfasında yazandan ziyade orjinal kılavuzunda yazana bakmalıyız.

Bu ardada can sıkıcı bir şey oldu, klavyesi geç algılamaya başladı. 4-5 gündür böyle. geçici bir durum mu bilmiyorum, geçmezse Casper'a mail atıp güncelleme gerekip gerekmediğini soracağım. Geç algılama dediğim öyle uzun süreler değil ama 1 milisaniye de olsa arıza istemiyorum. Tuşa bastığım anda ekranda belirecek.

Bu arada tableti çocuklar için alanlara tavsiye etmem çünkü ağır. Bu tablet çocuklar için değil. Fiziksel klavye takılıp masaüstü kullanmaya çok daha uygun. Zaten kılıfı stand olmasına imkan veriyor ve her posizyonda çok sağlam duruyor.

Selamun aleyküm, Dostum tableti geçen gün teknosa da inceledim, ağır demişsin, inan bana tableti elime alınca o kadar hafif olduğunu anladım ki,, orda ki diğer tabletleri de kaldırdım, casper çok hafifti, ki benim şu an ki tabletim bile çok çok ağır,,, Ayrıca klavye geç algılama sorununu sen gel bana sor... Benim tabletin söz de 4 çekirdeği çok yavaş ekranı da 2048x1536 pixel olduğu için klavye kasıyor, geç algılıyor,, benim ki kadar değildir,, ayrıca mail atarsan Android lollipop ın gelip gelmeyeceğinide sorar mısın, bir de Windows 8 de ekleyecekler miy miş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIHOGDES -- 25 Mart 2015; 23:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu da ayrıntılar. .
     Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL

Bu da benim sözde 4 çekirdekli tabletim,,
    Bu arada casper ın ram hızı harika sanırım 1333mhz,benim ki 668mhz dir sanırım,,
    Casper ın ekran kartı da çok iyi puan almış

Yani şu an ki tabletimin iki katı ve ekran kartı da oyunları rahat oynatır

• Lg g2 telefonum 40000 alıyor, işlemcileri neredeyse aynı almış, ram ve ram hızın da casper çok önde, 3d ekran kartı puanın da lg g2 12000 küsür alıyor casper ise 6000 küsür, fark ekran kartın da, ancak yinede iyi bu puan, benim şu an ki tablet bile çoğu oyunu açıyorsa bu rahat açar...

• quote:

quote:

quote:

Selamun aleyküm, Dostum tableti geçen gün teknosa da inceledim, ağır demişsin, inan bana tableti elime alınca o kadar hafif olduğunu anladım ki,, orda ki diğer tabletleri de kaldırdım, casper çok hafifti, ki benim şu an ki tabletim bile çok çok ağır,,, Ayrıca klavye geç algılama sorununu sen gel bana sor... Benim tabletin söz de 4 çekirdeği çok yavaş ekranı da 2048x1536 pixel olduğu için klavye kasıyor, geç algılıyor,, benim ki kadar değildir,, ayrıca mail atarsan Android lollipop ın gelip gelmeyeceğinide sorar mısın, bir de Windows 8 de ekleyecekler miy miş?

Selam, klavye kasma olayı daha önceden yoktu, yeni oldu bu. Menü geçişlerinde, internette, uygulamalarda hiçbir sorun yok, sadece son birkaç gündür klavye biraz geç algılamaya başladı bu da beni sinir etti. Mail atıp öğrenicem.

Ağırlığa gelince, valla ben bir yarış oyunu indirdim, 3- 4 dakika içinde tableti sağa sola oynatmaktan kolum yoruldu, oyun için kesinlikle pratik değil, bu benim deneyimim. Diğer şeylerde zaten ağrılık sorun değil çünkü stand şeklinde kullanabiliyorsunuz masaüstü gibi kullanılıyor. Ama ele alıp kullanıldığı zaman, hele ki çocuklar için alınıyorsa, hiç uygun olmaz, zaten çocuklar için hiçbir 10" tablet uygun olmaz bence. Oyun için 7" veya 8" bir tablet daha uygun bence ki 8" tablet alacağım ileride.

Mail attğımda android güncellemeyi ve windowsu sorarım. Lolipop güncellemesini alır ama windows alacağını pek sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 26 Mart 2015; 2:01:03 >

• Tableti akşam 19:00 da şarja taktım, saat: 22:30 da henüz %84-85 civarlarındaydı beklemedim yattım. Sabah kalktığımda haliyle şarj %100 olmuştu, şarj oldu yazıyordu. Sabah işe gitmeden ilk işim Dead triger ve Real Racing kurmak oldu. Dead triger kurmadan önce sistem güncellemesi var mı ona baktım ve bir sistem güncellemesi olduğu görünüyor, Güncelleme bilgisinde, usb modem desteği eklendi ve image reverse hatası giderildi şeklinde not var. Güncelleye bastım ama net hızım 3 mbit olduğundan 4-5 dk. bekledim herhangi bir indirme vs. başlamadı. Bu sefer iptal ettim ve Dead triger 2'yi kurdum ve başlattım ancak load game yazısından sonra oyundan atıyor, bi kaç defa denedim yine olmadı. Büyük ihtimal sistem güncellemesi esnasında oyunu kurdum andan atıyor, silip yeniden denemem gerekiyor. Real Racing yarış oyununu kurdum oynadım, hiç bir sıkıntı yok, grafikler çok başarılı donma kasma yok. Bu arada kullanılan pil 1-1.5 saatte %15-20, biraz fazla pil tüketmiş gibi görünüyor ama bi kaç gün daha doldur boşalt yapınca tam performansını gösterir diye düşünüyorum.

Tabletin ekranı çok başarılı renkleri süper, Benim daha önce kullandığım ve şu an evde ekranı kırık durumda olan Asus TF300 tabletime göre konuşuyorum, bi kere tablet çok hafif, ekranı daha net canlı,

Otg desteği ile kablolu-kablosuz klavye mouse takıp cihazı yönetebiliyorsunuz. Ha birde şu var, kablosuz mouse klavye taktığınız zaman pil daha hızlı tükenecektir, sonuçta otg ye taktığımız aparat 2.4 mhz frekansında kablosuz frekans üreterek çalışıyor.

Casper tarafına android 5.0 lollipop güncellemesi alıp almayacağı ile ilgili mail attım, cevap gelirse paylaşıcam. Ama cevabın geleceğinde çok umutlu değilim zira tableti almadan önce bilgi amaçlı mail attım hala geri dönüş olmadı..

• Emin olun tabletteki görüntü şuan gördüğünüzden daha canlı..
  • quote:

Tableti akşam 19:00 da şarja taktım, saat: 22:30 da henüz %84-85 civarlarındaydı beklemedim yattım. Sabah kalktığımda haliyle şarj %100 olmuştu, şarj oldu yazıyordu. Sabah işe gitmeden ilk işim Dead triger ve Real Racing kurmak oldu. Dead triger kurmadan önce sistem güncellemesi var mı ona baktım ve bir sistem güncellemesi olduğu görünüyor, Güncelleme bilgisinde, usb modem desteği eklendi ve image reverse hatası giderildi şeklinde not var. Güncelleye bastım ama net hızım 3 mbit olduğundan 4-5 dk. bekledim herhangi bir indirme vs. başlamadı. Bu sefer iptal ettim ve Dead triger 2'yi kurdum ve başlattım ancak load game yazısından sonra oyundan atıyor, bi kaç defa denedim yine olmadı. Büyük ihtimal sistem güncellemesi esnasında oyunu kurdum andan atıyor, silip yeniden denemem gerekiyor. Real Racing yarış oyununu kurdum oynadım, hiç bir sıkıntı yok, grafikler çok başarılı donma kasma yok. Bu arada kullanılan pil 1-1.5 saatte %15-20, biraz fazla pil tüketmiş gibi görünüyor ama bi kaç gün daha doldur boşalt yapınca tam performansını gösterir diye düşünüyorum.

Tabletin ekranı çok başarılı renkleri süper, Benim daha önce kullandığım ve şu an evde ekranı kırık durumda olan Asus TF300 tabletime göre konuşuyorum, bi kere tablet çok hafif, ekranı daha net canlı,

Otg desteği ile kablolu-kablosuz klavye mouse takıp cihazı yönetebiliyorsunuz. Ha birde şu var, kablosuz mouse klavye taktığınız zaman pil daha hızlı tükenecektir, sonuçta otg ye taktığımız aparat 2.4 mhz frekansında kablosuz frekans üreterek çalışıyor.

Casper tarafına android 5.0 lollipop güncellemesi alıp almayacağı ile ilgili mail attım, cevap gelirse paylaşıcam. Ama cevabın geleceğinde çok umutlu değilim zira tableti almadan önce bilgi amaçlı mail attım hala geri dönüş olmadı..

Selamun aleyküm, teşekkürler, real racing 3 gibi ağır bir oyunu açıp, dead trigger 2 den atması çok saçma, bu ekran kartı muhakkak açar, belki oyun uyumsuz olanilir,,, Lollipop verirlerse harika olur, bence bluetooth klavye kullanın daha iyi, otg kablosundan kurtulun,,,

• Zaten ekranı kırık asus tabletim için bluetooth mouse düşünüyorum, zira ekranın değişmesi için 300 TL civarı para istiyorlar. Bende sırf bu yüzden otg dönüştürücü siparişi verdim bekliyorum..
  • quote:

Tableti akşam 19:00 da şarja taktım, saat: 22:30 da henüz %84-85 civarlarındaydı beklemedim yattım. Sabah kalktığımda haliyle şarj %100 olmuştu, şarj oldu yazıyordu. Sabah işe gitmeden ilk işim Dead triger ve Real Racing kurmak oldu. Dead triger kurmadan önce sistem güncellemesi var mı ona baktım ve bir sistem güncellemesi olduğu görünüyor, Güncelleme bilgisinde, usb modem desteği eklendi ve image reverse hatası giderildi şeklinde not var. Güncelleye bastım ama net hızım 3 mbit olduğundan 4-5 dk. bekledim herhangi bir indirme vs. başlamadı. Bu sefer iptal ettim ve Dead triger 2'yi kurdum ve başlattım ancak load game yazısından sonra oyundan atıyor, bi kaç defa denedim yine olmadı. Büyük ihtimal sistem güncellemesi esnasında oyunu kurdum andan atıyor, silip yeniden denemem gerekiyor. Real Racing yarış oyununu kurdum oynadım, hiç bir sıkıntı yok, grafikler çok başarılı donma kasma yok. Bu arada kullanılan pil 1-1.5 saatte %15-20, biraz fazla pil tüketmiş gibi görünüyor ama bi kaç gün daha doldur boşalt yapınca tam performansını gösterir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun yeni tablet. Benden başka kullananların olması sevindirici en azından bilgi alış verişinde bulunuruz. Ağırlık konusu çok garip benim tablet kılıfıyla birlikte ele alındığında ağır geliyor bana. Bu benim ilk tabletim, diğer tabletleri kullanmadım belki onlara göre hafif olabilir bilmiyorum. Eğer tableti masaya koyarak oyun oynananacaksa sorun yok, ama elde oynanacaksa bana biraz zor geliyor. Tabi ki herkesin kendi kişisel deneyimi farklı olacaktır. Kiminin elleri iridir, tableti kolay kavrar sorun olmaz, kiminin elleri parmakları incedir daha zor kavrayabilir. O nedenle dedim çocuklar için pratik değil diye çünkü çocuklar tabletlerde hep oyun oynuyorlar.

Ekran görüntüsüne gelince, evet ekran netliği süper. Ben oyun oynamadım ama internetteki web sayfaları, resimler, grafikler çok net ordan biliyorum. Samsungtaki gibi gerçekçi olmayan aşırı canlı renkler yok. Renkler gerçekçi ve net, göz yormuyor. Bu arada o ekran görüntüsünü paylaştığınız oyun ücretli mi, google playden indirilebiliyor mu?

• quote:

quote:

Hayırlı olsun yeni tablet. Benden başka kullananların olması sevindirici en azından bilgi alış verişinde bulunuruz. Ağırlık konusu çok garip benim tablet kılıfıyla birlikte ele alındığında ağır geliyor bana. Bu benim ilk tabletim, diğer tabletleri kullanmadım belki onlara göre hafif olabilir bilmiyorum. Eğer tableti masaya koyarak oyun oynananacaksa sorun yok, ama elde oynanacaksa bana biraz zor geliyor. Tabi ki herkesin kendi kişisel deneyimi farklı olacaktır. Kiminin elleri iridir, tableti kolay kavrar sorun olmaz, kiminin elleri parmakları incedir daha zor kavrayabilir. O nedenle dedim çocuklar için pratik değil diye çünkü çocuklar tabletlerde hep oyun oynuyorlar.

Ekran görüntüsüne gelince, evet ekran netliği süper. Ben oyun oynamadım ama internetteki web sayfaları, resimler, grafikler çok net ordan biliyorum. Samsungtaki gibi gerçekçi olmayan aşırı canlı renkler yok. Renkler gerçekçi ve net, göz yormuyor. Bu arada o ekran görüntüsünü paylaştığınız oyun ücretli mi, google playden indirilebiliyor mu?

Oyun real racing 3,bedava,,o şekilde bir çok üst seviye oyunlar bedava, benim şu an ki tablet bile açıyor,, inşallah ben de almayı planlıyorum

• Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hepimize hayırlı olur inşaallah, aslında bu tableti almadan önce Dark, Asus, Reeder marka tabletlerim vardı. dark ve reeder tabletleri sıkıntılarından dolayı iade ettim, asus tablet ise dokunmatiği kırık vaziyette evde yatıyor, işyerinde de samsung tabletler mevcut. Yani az çok tabletlerin ağırlığı ve kullanılabilirliği ile ilgili deneyimim var. Kullandığın tabletlerin arasında en hafifi casper ama kılıfsız haliyle.. Samsung tabletler Tab-4 ve sonraki çıkan S serileriyle hafiflediler bundan önceki modelleri özellikle de Note 10.1 ler çok ağır..

Casper tablet ile ilgili deneyimlerimizi buradan paylaşacağız inşaallah. Ekrandaki oyun Real Racing 3, google play de ücretsiz olarak mevcut indirebilirsiniz. Asıl ben Asphalt 8 performansını merak ediyorum, Asus tablette bile bu oyun kasıyordu. internetim kota dan dolayı 3 mbit e düştü bu yüzden inmesini baya bi beklemem gerektiği için hiç indirmeye bulaşmıyorum (oyun 1,5 gb).

Şu benim indirip te açılmayan Dead Triger 2'yi siz bi indirip bakabilir misiniz siz de çalışıyor mu?? Siz dede çalışmazsa ne yapabiliriz bakalım??

• quote:

Eyvallah hocam hepimize hayırlı olur inşaallah, aslında bu tableti almadan önce Dark, Asus, Reeder marka tabletlerim vardı. dark ve reeder tabletleri sıkıntılarından dolayı iade ettim, asus tablet ise dokunmatiği kırık vaziyette evde yatıyor, işyerinde de samsung tabletler mevcut. Yani az çok tabletlerin ağırlığı ve kullanılabilirliği ile ilgili deneyimim var. Kullandığın tabletlerin arasında en hafifi casper ama kılıfsız haliyle.. Samsung tabletler Tab-4 ve sonraki çıkan S serileriyle hafiflediler bundan önceki modelleri özellikle de Note 10.1 ler çok ağır..

Casper tablet ile ilgili deneyimlerimizi buradan paylaşacağız inşaallah. Ekrandaki oyun Real Racing 3, google play de ücretsiz olarak mevcut indirebilirsiniz. Asıl ben Asphalt 8 performansını merak ediyorum, Asus tablette bile bu oyun kasıyordu. internetim kota dan dolayı 3 mbit e düştü bu yüzden inmesini baya bi beklemem gerektiği için hiç indirmeye bulaşmıyorum (oyun 1,5 gb).

Şu benim indirip te açılmayan Dead Triger 2'yi siz bi indirip bakabilir misiniz siz de çalışıyor mu?? Siz dede çalışmazsa ne yapabiliriz bakalım??

Walla teknosa da ben de elime alınca çok şaşırdım o kadar hafif geldi ki anlatanam, tablet çok hafif kesinlikle,, Aslın da orda reeder ax10q modeline de baktım, 500 tl idi, Özelliklerler aynı olmakla birlikte o 9.7 inc ve 2048x1536 pixel, Tip olarak ipad lere benzettim ve kasası da sağlam geldi ve o da ağır geldi bana,, Ancak ekran çözünürlüğünü, kendi şu an ki tabletim den dolayı aşırı buldum, işlemcinin boşa yorulacağını düşündüm yine oyunlarda sıkıntı olabilir dedim, aklımdan sildim,, zaten onda da kronik wifi sorunu varmış,,,, uzak dursun,, Özellikle internet film izleyen biriyim,, Şu an ki tablet inanın 1 dakika da 4-5 kez kopuyor ve bazen bağlanamıyor bile,, bir sürü rom kurdum ama sorun donanımsal gibi,, Neyse orda birde daha önce baktığım toshiba excite pro tegra 4 vardı, fiyatı 700 tl idi ama teşhir ürünü imiş, tegra 4 var ama ekran çözünürlüğünü yine çok abartı 2560x1600 dü,, tegra 4 ü zorlar ve tegra 4 de de aşırı ısınma sorunu varmış,,,, Yani bu fiyat aralığın da adam akıllı tablet yok, şu an bile casper ın masaüstü pc yi kullanıyorum, öğrenci iken o kadar darbelerime maruz kalmıştı, halen çalışıyor,,, Sonra samsung tab 4 e baktım,,, İşlemcisi snapdragon 400,,çok eski, Ekranı da full hd değildi,, bir de daha önce Samsung note kullanmıştım, touchwize yine çok kasıyordu geçişlerde,,, Marka takıntım yok,,, Asus a da baktım internetten ama bu fiyat aralığın da ve bu özelliklerde yok,,,, Kesinlikle doğru bir tercih yapmışsınız,,, Birde mini kablosuz klavye alın,, ohh,, YouTube de Asfalt 8 de sıkıntı yok diyorlardı, orta ayarlarda...Dead trigger i açması gerekiyor zira ramos i9s modelide casper ile aynı ancak orda dead trigger i oynuyordu arkadaş

Linkler
    https://youtu.be/PuX9MqAvKTg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIHOGDES -- 26 Mart 2015; 17:54:36 >

• Merhaba arkadaslar tabletten memnunmusunuz hediye almak istiyorum ama arza sorun cikarir diyede tirsmiyor degilim onerirmisiniz tableti kendime alicak olsam hic dusunmem alirim ama hediye olunca mahcup olmak istemiyorum yorumlariniz onemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

Merhaba arkadaslar tabletten memnunmusunuz hediye almak istiyorum ama arza sorun cikarir diyede tirsmiyor degilim onerirmisiniz tableti kendime alicak olsam hic dusunmem alirim ama hediye olunca mahcup olmak istemiyorum yorumlariniz onemli.

Selamun aleyküm, alanlar kronik sorun yok diyorlar

• Tablette kronik sorun yok, sadece şarjı ile ilgili denemelerim var, mesela full şarj olması 4-5 saat sürüyor, gece 00:00 da şarj oldu tablet açık vaziyette bıraktım sabah 06:00 da kalktığımda %99 du, yani standby da dururken şar yeme gibi sıkıntısı yok. Bu Akşam da asphalt 8 'i ve başka bir FPS oyun deneyecem, bakalım takılma olacak mı??
  • quote:

Tablette kronik sorun yok, sadece şarjı ile ilgili denemelerim var, mesela full şarj olması 4-5 saat sürüyor, gece 00:00 da şarj oldu tablet açık vaziyette bıraktım sabah 06:00 da kalktığımda %99 du, yani standby da dururken şar yeme gibi sıkıntısı yok. Bu Akşam da asphalt 8 'i ve başka bir FPS oyun deneyecem, bakalım takılma olacak mı??

Selamun aleyküm, tabletin şarj olma süresi normal, stand by modunda da gayet iyi önemli olan şarjının ortalama kaç saat gittiği

• OLIHOGDES kullanıcısına yanıt
    Ekran caps leri bunlar, gece 12.00 de sarjdan çekmiştim. az önce %13 e düşünce şarj a taktım, ekranda görünen teterraine oyununu ufaklıklar kablosuz mouse ile oynuyorlar haliyle çok şarj yiyor, bu arada dead trigger oyununu tekrar silip yükledik acilmadi load game den sonra atıyor, asfalt 8 oyununun apk ve datasini işyerinde internet hızlı diye orada indirip tabletle attım modluydu apk sı, kurup başlata basınca datayi yok sayıp sıfırdan internetten indermeye başladı o yüzden iptal ettim. Asfalt ı denemek ay basina kaldı artık. . Bluetooth mouse ları araştırdım 80~90 liradan başlıyor internette, o yüzden aliexpress.com dan sipariş verdim 8 dolara 1 aya gelir herhalde..
     Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL

• quote:

Ekran caps leri bunlar, gece 12.00 de sarjdan çekmiştim. az önce %13 e düşünce şarj a taktım, ekranda görünen teterraine oyununu ufaklıklar kablosuz mouse ile oynuyorlar haliyle çok şarj yiyor, bu arada dead trigger oyununu tekrar silip yükledik acilmadi load game den sonra atıyor, asfalt 8 oyununun apk ve datasini işyerinde internet hızlı diye orada indirip tabletle attım modluydu apk sı, kurup başlata basınca datayi yok sayıp sıfırdan internetten indermeye başladı o yüzden iptal ettim. Asfalt ı denemek ay basina kaldı artık. . Bluetooth mouse ları araştırdım 80~90 liradan başlıyor internette, o yüzden aliexpress.com dan sipariş verdim 8 dolara 1 aya gelir herhalde..
     Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL

Dediğim gibi oyun uyumsuz olabilir, lollipop gelirse bu sorunu çözebilirler, ekran kartının açamaması gibi bir sorun olmaz,,, Ekran parlaklığını % kaç açarak bu ekran süresini aldın, bluetooth klavye ve mauseler de n11.com da 30 tl den başlıyor, mause değilde bluetooth klavye kullanırım onlarda 30 tl den başlıyor,,, lollipop gelirse 64bit desteklicek, işlemci de destekliyor, cihaz daha da hızlanır,,, 5 saat pil süresi bence gayet yeterli,,, YouTube den hd ve full hd videoları bağlantı düşüklüğünü saymazsak, herhangi bir takılma yapıyor mu?

• OLIHOGDES kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran ışığının yüzdesi yazmıyor ama evde kullandığımız için yarıdan aşağıda kullanıyoruz fazlası gözü yoruyor. Bluetooth mouse en uygun everest var 47 tl kargo hariç, beklicez biraz artık çin den gelmesini.. birde hd ve full hd videolar takılmadan izleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 27 Mart 2015; 19:46:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.