Şimdi Ara

Casper Via M1 almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda Casper Via m1 16 gb üzerinde karar kılmış durumdayım ancak sizlerin de bu fiyat bandında önerilerinizi öğrenmek isterim

Kamerası iyi olmalı, ekran 5' ten büyük olmasa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 30 Mart 2016; 20:45:38 >

• Hocam eğer biraz bekleyebilirsen kağıt üzerinde şu an GM 5+ çok daha iyi bir telefon, şahsen LG G4 alacaktım ancak bu telefon çıkmadan içim rahat etmeyecek. Nisanda satışa sunulacak deniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_114685855/tm.htm

Yukarda konusunun linkini attım biraz bakabilirsin. Özellikler yakın olsa bile işlemci açısından kalite farkı var diye düşünüyorum. Casper'ınki ile kıyaslayınca çok daha güncel ve performanslı. Kaldı ki GM 4G ile düşük segmentte performans açısından müthiş bir telefon diye bahsediliyordu. O yüzden bu orta segment kralını beklemeye değer diye düşünüyorum.
  • casper falan gm falan aman dıyeyım gıdıp adam akıllı telefon alın,zenfonelara bakın p70 alın medıamakrtda ındırımde yada lg g4c mis gibi telefon
  • Merhaba bende aynı senin gibi 800 tl bütçeyle telefon arıyorum arkadaşın attığı linki ineceledim de gm5+ gerçekten çok hoşuma gitti bence nisanı bekleyip gm alalılm bu arada arkadaş zenfone demiş kardeşime asus zenfone aldık ses kalitesi çok kötü bi kere değiştirdik yine aynı cızırtılı ses yinede sen bilirsin asus tavsiye etmem...
  • Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası GM yine şahane bir telefon yapacak gibi görünüyor. Bu fiyata sorunsuz bir cihaz olursa satış rekorları kırabilir ama M1 de özellikleri ile benim için gayet yeterli bir telefondur , htta şuanda 700 e kadar inen lenovo p70'i bile kamera performansı ve yazılımsal sorunlar olmasa düşünebilirdim...
  • Casper mi alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmznuslu R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu hafta başında alacaktım almadım biraz daha bakayım dedim ama fikrim değişmezse haftaya almayı düşünüyorum genel olarak güzel bir cihaza benziyor alanların fazla bir şikayeti de yok, geç şarj olması haricinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sony xperia m4 aqua aldım çok memnunum tavsiye ederim
    Hayırlı olsun. Bende GM 5+ bekliyorum...
  • teşekkür ederim inşallah iyi olur da gm ler hep problem çıkarıyomuş biraz araştırdım da
  • Gm 5 plus bekleyin ona göre kararınızı verin

Evet öyleymiş ama bu telefona biraz daha özen gösterirler diye düşünüyorum...
  • Evet hocam özellikle sürekli güncellenmesi ve hızlı şarj olayı çok iyi. Tasarımı da güzel inşallah sorunsuz bir telefon çıkarırlar...
  • Neden bilmiyorum ama benim çok ta hoşuma gitmedi tasarımı, ekrandaki siyah kısım olmasa güzel olurmuş ama tasarımdan yine sınıfı geçememiş bence, ama diğer özellikleri fiyatına göre gayet iyi

• Evet o konuda haklısınız özellikle beyaz renkte ekrandaki siyah çerçeve hiç iyi durmuyor.
  • SONY derim ben çok memnunum özellikle şarj konusu mükemmel, dün akşam şarj aletini aradım bir saat siz düşünün ne zamandan beri takmadıysam artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.