Şimdi Ara

casper via a1 mi? reeder p10s mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Via a1 ekran kalitesi cok kotu , tasarimida bir o kadar. p10s i kesinlikle bir magazada incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperi öven arkadaşlara saygılarımı sunuyorum fakat lütfen bir marka överken diğerini gömmeyin reeder P10s klasmanında çok daha realist bir model ve daha yenilikçi tarafıyla benim nazarımda çok daha güzel bir model.

• Reeder P10S al banada dua et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mod.ankara

Reeder P10S al banada dua et..

Sana dua mı?Elemanı olduğun her yerden belli az daha reklam yapsaydın keşke.

• Reeder p10s den vazgeçmemeni tavsiye ederim. Tasarımı, performansı ve yazılımı çok güzel bir telefon. En azından mağazaya gidip bir incelemende yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayahmet12

Reeder p10s den vazgeçmemeni tavsiye ederim. Tasarımı, performansı ve yazılımı çok güzel bir telefon. En azından mağazaya gidip bir incelemende yarar var.

Kağıt üzerinde iyi anladık ta sorun var garanti ve parçada birde türk malıymış diyenler var onlara gülüp geçiyorum zaten.

• uzunca bir süre foruma girmedim.kusura bakmayın ancak bende p10s te karar kılıp alacakken vatana gittim ancak telefon yok dendi bir süre ertelendi bu süre içerisinde hediye olarak htc one m8 kullanan bir arkadaşım bana kendi telefonundan hediye etti.biraz fazla para vermiş sanırım ancak şimdilik m8 kullanıcısıyım.cevaplar için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.