Şimdi Ara

Casper servis fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Garantisi devam eden w10 tabletimde ilk önce açıkken şarj olmama sorunu kendini gösterdi, daha sonra ise hiç açılmamaya başladı.Geçen günlerde yetkili servise teslim ettim, bugün aradılar sokette sararma var elektrik geçmiyor bu nedenle açılmıyor casperdan arkadaşlarla görüştük 50 tl ücret ile yapılabilir dendi.Tabi yapmayın dedim bugün tekrar alıcam.

    Garantisi devam eden ürünün tamiri için para istemek nedir ? Soket mi neyse artık sararması nasıl kullanıcı hatası olabilir ?

    Casper düşünen arkadaşlar bunları göz önünde bulundursun.



  • Bunları bu forumda defalarca dile getirdik. Casper'ın servis politakası şudur.

    1 ) Pc'mi geldi. Cihaz kendisi mi hatalı? Sonuç : Sıvı teması var ver para yapalım

    2 ) Tablet - Telefon mu geldi. Cihazın kendisi mi hatalı? Sonuç : Yazılım at, format at, batarya değiş, kullanıcı cihazı yere düşürmüş garanti dışı hadi eyvallah..


    Yahu almayın aldırmayın diyoruz demeye devam edeceğiz...Burada aldıktan sonra " ya ne sallıyorsun taş gibi ogg yeahh " diyen adamlara bakın bir daha DH ye uğramamıştır. Neden ;

    1 ) Troll şirket hesapları

    2 ) Adamın kullandığı casper cihaz mefta olmuştur 1 yılı dolmadan adam utancından giremez..

    Lütfen casper almadan gidin bu forumu bir araştırın sonra karar verin. Bu arada casper'dan garanti süresi içinde parasını geri almak isteyenlere yardımcı olurum özelden ulaşabilirsiniz.




  • turn table kullanıcısına yanıt
    Hep duyduk milletten casper şöyle böyle falan.2 yıl önce fiyatı da uygun olunca aldım bayağı da işimi gördü aslında.Ama ürünün arkasında durmazsan bu iş yürümez.



    Garanti süresinde para iadesi derken hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

    Hep duyduk milletten casper şöyle böyle falan.2 yıl önce fiyatı da uygun olunca aldım bayağı da işimi gördü aslında.Ama ürünün arkasında durmazsan bu iş yürümez.



    Garanti süresinde para iadesi derken hocam ?

    Şimdi şöyle çoğu kişi alıyor bu casper'ı sonra cihaz ayıplı veya hatalı çıkıyor casper servisi 1 - 2 - 3 derken topu müşteriye atıyor ve işten sıyrılıyor garanti dışı bırakıyor cihazı kafasına göre falan...Eğer garanti süresi içinde ise cihaz tek arıza bile yapmış olsa ben size yasal faizi ile birlikte paranızı geri aldırırım hakem heyetleri vasıtası ile. Gereken şey garanti belgesi, ürün faturası ve benim size yollayacağım dilekçeyi aldığınız teknoloji market veya casper satış noktasına iadeli tahhütlü postalamak..Sonra oturun 15 gün sonra iade çekiniz elinizde...Bir çok arkadaşa yardımcı oldum bu adamlardan paralarını almaları için. Bunu anlatmak istedim o cümlemde...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.