Şimdi Ara

Casper Nirvana Ultrabook Pil Algılanmıyor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcyi tamire verdim geldiğinde pil algılanmıyor gibi bir sorunla karşılaştım açıkcası bilgisayar çok ince olduğu için pek açıp bakmak istemiyorum.Tamirciye gittiğimde bilgisayar soğuk olduğu için görmüyor olabilir dedi fakat bence hiçbir alakası yok bataryanın olup olmadığını bilgisayarı açmadan nasıl öğrenebilirim? Buda sorunla ilgili bir resim;
     Casper Nirvana Ultrabook Pil Algılanmıyor Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrnnt35 -- 7 Mart 2014; 21:57:34 >

• İşte böyle saçma bir cevap verecek kadar cahil bu casper firması ve servisleri.
  • Aynen bu cevabı alınca bende çok şaşırdım en sonunda dayanamayıp açtım dikkatsizce yaptıkları için bataryanın kablosnun takılı olmadığını bile görmemişler ve bilgisayarın sağ köşesine de hasar vermişler bu servisler yüzünden casper firmasından nefret etme derecesine geldim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrnnt35

Aynen bu cevabı alınca bende çok şaşırdım en sonunda dayanamayıp açtım dikkatsizce yaptıkları için bataryanın kablosnun takılı olmadığını bile görmemişler ve bilgisayarın sağ köşesine de hasar vermişler bu servisler yüzünden casper firmasından nefret etme derecesine geldim artık

Fark etmez dostum servis veya merkez. Hepsi aynı. Merkezde yani istanbulda panel bağlantılarını tornavida ile kanırtarak açıyorlar. Üzülme allah yardımcın olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.