Şimdi Ara

Casper Nirvana NB 15.6' (Tavsiye Lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde olan bilgisayar bu. derecelendirme ss'ini atayım:

     Casper Nirvana NB 15.6' (Tavsiye Lazım)


    Laptoptan genel olarak memnunum. Ama Borderlands 2 gibi yeni çıkan oyunlardan aldığım performans mid tier bir laptopun verebileceği kadar sanırım. Performansını artırmak istiyorum. 128 gb'lık bir harici ssd alsam buna bağlayıp kendi harddiskiyle beraber çalıştırmam mümkün müdür? oyunları ve bilgisayarın açılıp kapanmasını ssd'ye atamak istiyorum diğer genel işler kendi hdd'sinde kalsın. borderlandsten ayrı olarak oynadığım 35 gb yer kaplayan bi mmorpg oyunu var asıl sebebi o aslında. bu akıllı işlem denilen olay yani yapay zeka. ssd kullanılabilir mi istediğim durumlar için, fiyat olarak değer mi tam randımanlı kullanabilir miyim bu konuda yorumlarınız nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 28 Ağustos 2014; 12:49:52 >







  • konu gitgide aşağı sıralara düşüyor. tavsiye verebilecek kimse yok mu forumda?
  • Bence capspera para harcamaya gerek yok keske bunu alsaydinizhttp://www.gold.com.tr/acer-e5-571g-51ds-notebook_u

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptop alınalı 1.5 seneyi geçecek neredeyse aldığım zamanlarda netten pek araştırma yapmadım özelliklerine göre elektronirk marketlerdeki en iyilerdendi ve güzel bir indirimle aldık.

    edit: ayrıca bendeki laptop o linkteki laptoptan bariz daha iyi ve fiyatlar birbirine çok yakın. hem ben laptop tavsiyesi de istemedim. cevaplanmamış konuyu 3.-4. sayfadan çıkarmışsınız teşekkürler ama konuyla alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 31 Ağustos 2014; 14:40:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.