Şimdi Ara

Casper Nirvana Laptop Sizce Nasıl??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
25.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Apple kullanıcısıyım öyle her bilgisayarı beğenmem ama Casper laptopları çok beğeniyorum. Tüm casper modellerinde kasanın dizaynı ve malzeme kalitesi çok iyi. Bende bir tane Casper I5 işlemcili var sıfır fiyatının yarısına öylesine kullanılmış aldım. Çatır çatır çalışıyor ısınma donma fan sesi hiçbir saçma problemi yok. Elimden bir sürü sıfır alınmış PC laptop geçti. Dell'in USB portları 6 ayda elimde kaldı, Toshibanın boyaları attı Packard bell'in klavyesi döküldü ama Casper sapasağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 2 Eylül 2014; 21:08:43 >
  • Arkadaslar bundan 1-2 yıl önce bu konuyu ben baslatmıstım ben aldım 2 yıl önce laptopu casper nirvana özelliğini bahsettiğim kullaıyorum şu anda 2 yıl oldu 1 kere servise gönderdim sıkıntı bende onun dışında hiçbişi olmadı gönderdiğimin ertesi günü onarıldı ve 5 gün içinde elimdeydi biraz oylamaya çalıstılar ama aradım biraz sıkıştırınca gönderiyolar eğer masaüstü pc den beklediğin performansı bir casper laptoptan bekliyeceksn bekleme ama en son oyunlara kadar oynadım battlefield 4 farcry3 vs. sıkıntı çıkmadı ama son çıkan oyunlara biraz yetersiz geliyor assasin creed unity cod ghost gibi olay budur kullanıslı laptop tavsiye edermisin diye sorarsanız söylediğim şeyler çerçevesinde evet ederim .
  • casper alma bence çünkü tam bir tırt bilgisayar. o i-7 i-5 felan hikaye. istersen teknopatın sitesinden bakabilirsin. alıcaksan asus al. çünkü çoğu markalar asus un ekran kartını kullanıyor. ve en iyisinide asus kullandığı için hiçbir sorun yaşamazsın. ve dikkat ettiysen casper reklamlarında intel core diyo 1-5 felan demiyo.
  • Soğutucuya ilgili sorunlar eski Casper cihazlarında vardı ama yeni cihazlarında yok Casper Türk malı diğer markalar dolarla geliyor işlemci tam anakart ı belirli markalar üretiyor ASUS Toshiba Lenovo bu Tür markalar da bişi üretmiyor siz zannediyormusunuz Avrupa'da ki ASUS Toshiba Lenovo Yada Dell aynı kalitede geliyor Türkiye'ye. Ben milliyetçi bir kişiyim arkadaş neden elin yabancısına para kazandıralımki. Elin ABD si Dell i kendi mali DİE kullanıyor neden çünkü kaliteli ama Türkiye'ye böle ürünler gelmiyor. Uyanık olun arkadaşlar içerik ÇOĞU aynı firmaya yaptırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse diyemez asusun U işlemcisiyle Casper U işlemcisi farklı diye. Çok iyi bildiğiniz ASUS ta ne arızalar var ama bilen yok neden çünkü Türk milleti olarak bi acayibiz marka takıntımız var

• Aynı parçalar yani özellikler ama farklı isimler. Sorun kasa kalitesi fan besleme kartı kablolar Vs. Mi? Yani neden casper değil bu konuda herkes yorum yapmalı. Türk malı ürünler konusu altında konuşalım. Bende leptop alacağım casper mağazada yavaş açılınca vazgeçtik hemen. Lenovaya döndük. Lenova almayı düşünüyorum şuan. Ya da gidip beko mu alsam :-)

• http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210xa-core-i5-4210m-26ghz-6gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis

Bende bu laptopu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

• laptoptan soğutan servis ile kanka olmaznızı sağlayan markadır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.