Şimdi Ara

Casper Nirvana D200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kredi kartı kullanmadıgımız icin ve kredi cekmeye karsı oldugumuz icin internetten parca toplama gibi bi secenegim olmadıgı icin şöyle bisey düsünüyorum. arastırdım bir tane hazır pc var. ben bu pc üzerinden degisiklik yapayım diyorum. baktıgım kadarıyla ekran kartı ve kasa kötü. alır almaz bu 2 parcayı yükseltirim diye düsünüyorum. bu parcaları da buradan veya 2. el sitelerinden "kullanılmamış" olarak satmayı düsünüyorum. bu sistem üzerinden güncelleme yapayım diyorum acıkcası. sizin önerileriniz nelerdir? yani elden taksit alacagım yerler de sınırlı sayıda oldugu icin bu sistemi buldum en iyi.

http://www.evshop.com.tr/CASPER-D2H4790-8T75A-W-BILGISAYAR,PR-1498.html

tavsiyelerinizi bekliyorum. tesekkür ederim :)
     Casper Nirvana D200

• Hazır sistemler çöp casper da en çöp markadır . Türk malı alıp pişman olma . Toplama yapman daha iyi olur . Allah için türk malı almayın bizden iş çıkmaz amacımız sadece kar kendilerine ait hiçbirşeyi yok casperın toplama yapıyor içine diziyor sende yap ve o işlemciyle o ekran kartının satılması ayrı bir hata zaten ..
  • Islemci neden hata ki ? Gereginden fazla kabul ediyorum. Ama dedigim gibi toplama imkanimiz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Islemci neden hata ki ? Gereginden fazla kabul ediyorum. Ama dedigim gibi toplama imkanimiz yok

Toplama yapmanda yardimci olabilirim ama illa olmaz diyorsan o casperda ekran karti alirsan psu yuda degistirmen gerekir cunku islemci ve ekran kartina anca yetecek bir psu ve kasa kullaniyorlar psu kasa ekran karti hepten degistirmen gerekir anakart desteklemiyorsa bide o var kendimden biliyorum turk mali diye hediye casper alindi allahin her gunu sövüyorum islemciye 2000 tl gibi bisi vermis olcan :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun ben de farkındayım hocam :) ekran kartı + psu + kasa + belki anakart degisikliği yapmak durumunda olacagım. bi de bilgisayarın fiyatını da bilmiyorum kaca satılıyo yazmıyo evshop ta. yarın gidip sorcaz. kasa + üzerindeki psu + ekran kartını alır almaz kullanılmamıs olarak satabilirsem artık bi 300-400 lira zarardan kurtulurum :D
  • Cok fiyat cekerler buna uzerine masrafini da koy

gt 730 ve kasa psudan fazla bir 2 ci el degeri bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Kasım 2015; 17:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Cok fiyat cekerler buna uzerine masrafini da koy

gt 730 ve kasa psudan fazla bir 2 ci el degeri bekleme

300-400 bisey gelse yeterli ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    kartın zaten sıfırı 200 civarına var kasaya psuya bence da hediye gözüyle bak kim ne yapacak hazır kasa ve düşük psuyu işe yarasa sen değişmezsin.
  • uygun fiyata kasa toplayanlar icin ideal :)
  • Casper alınmaz. Onun yerine Asus al.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoolyCrap

Casper alınmaz. Onun yerine Asus al.

Sitede baska marka yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.