Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
106.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atlasyachting

Sevgili "egzersayz" , yanlış sizde sanırım.
    konu başlığı olan "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" için yazıyorum.
    sizin bahsettiğiniz 1 adet E-Sata çıkışı combodur.
    yani aynı zamanda usb giriş portu olarak da kullanılıyor.
    ben bu usb portu kullanıyorum şu anda , toplam 3 usb port var .

ozaman doğrudur.Ona hiç dikkat etmemiştim.Benim masaüstümde de E-sata girişi mevcut ama kombo deiL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 12 Ocak 2010; 12:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

quote:

Sevgili "egzersayz" , yanlış sizde sanırım.
    konu başlığı olan "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" için yazıyorum.
    sizin bahsettiğiniz 1 adet E-Sata çıkışı combodur.
    yani aynı zamanda usb giriş portu olarak da kullanılıyor.
    ben bu usb portu kullanıyorum şu anda , toplam 3 usb port var .

ozaman doğrudur.Ona hiç dikkat etmemiştim.Benim masaüstümde de E-sata girişi mevcut ama kombo deiL.

Alıntıları Göster
    Aynı modeli kullanıyorum pc yi yeni aldığımda hemen bir oyun denemesi yapayim dedim gta4 dü kurdum oyunu actığımda kendisi full detay her şey üst seviyede ayarlamış son ekran cözünürlüğü oyuna girdim inanın bana oyunda tek kasılma bile yoktu ama bu modelin kutusunda sürücüler dvd sinde bir eksik var gözüme carpan wlan sürücüsü yanlış eklenmiş eğer format atıpta kablosuz adaptorü sürücüsünü tanıtamıyorsanız BU LİNKTEN indirip aygıt yöneticisinden inf tanıtmalı yükleyin. linkteki wlan sürücüsü CPQ.I720-4L25P modele aittir başka modellere uyuyormu onu bilmiyorum. cihazda işlemlere fazladan yüklendiğinizde işlemci fanı orta ayarda biraz dönüyor sonradan yaptığınız işe göre yükü arttırırsanız fan sesi belirgin bir şekilde ses yapıyor ama rahatsız edici bir ses değil bunu acıkca belirteyim dedim cihaz hız konusunda cok iyi tasarlanmış bana göre buradaki arkadaşlara şunu kesin bir dil ilen acıklamak istiyorum gözünüz kapalı bu cihazı alabilirsiniz kutu icerisinde 4 adet dvd cıkıyor 1-usb maus canta bu kadar kesinliklen ileriye dönük bir diz üstü pc düşünüyorsanız bu modeli alın selametlen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Kod -- 12 Ocak 2010; 5:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Super Pi 1M ve 32 M sonuçlarını yazabilir misiniz?

Teşekkürler.

Super Pi 1m = 21s
    Super Pi 32m= 16m 42s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

quote:

Arkadaşlar ,

Teşekkürler.

Super Pi 1m = 21s
    Super Pi 32m= 16m 42s

Alıntıları Göster
    onlar ne ya

• quote:

quote:

Arkadaşlar ,

Teşekkürler.

Super Pi 1m = 21s
    Super Pi 32m= 16m 42s

Sayın Chuckyhorror , teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

onlar ne ya

Super pi test sonuçları. Matematikten bildiğimiz Pİ sayısının virgülden sonra 1 milyon veya 32 milyon basamaklı olarak hesaplanmasında geçen süre. Ne kadar küçük olursa o kadar iyidir. Yani bilgisayar hızlı hesaplama- işlem yapıyor demektir.
  • quote:

Rica ederim. (:
  • quote:

quote:

Rica ederim. (:

Alıntıları Göster
    arklar camin driverı driver cdsinde hangi dosyanın içinde yazarsanız sevinirim ben bi türlü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: oman06

arklar camin driverı driver cdsinde hangi dosyanın içinde yazarsanız sevinirim ben bi türlü bulamadım

Webcam sürücüsü cıkmıyor dvd lerin içinden windows generik olarak tanıyor bu bütün windows sürümleri için gecerli bu durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Kod

quote:

Orijinalden alıntı: oman06

Webcam sürücüsü cıkmıyor dvd lerin içinden windows generik olarak tanıyor bu bütün windows sürümleri için gecerli bu durum...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar soruma cevap alamadım tekrar şansımı denemek istiyorum.Bu bilgisayarda win7 32bitmi yoksa 64 bitmi yüksek performans sağlar?...bide bu bilgisayarda xp win7 den daha yüksek performans sağlarmı?Şu an win7 64 bit kurulu.Daha önce xp yi kurdum fakat wifi driverini bütün çabalarıma rağmen kuramadım.bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

arkadaşlar soruma cevap alamadım tekrar şansımı denemek istiyorum.Bu bilgisayarda win7 32bitmi yoksa 64 bitmi yüksek performans sağlar?...bide bu bilgisayarda xp win7 den daha yüksek performans sağlarmı?Şu an win7 64 bit kurulu.Daha önce xp yi kurdum fakat wifi driverini bütün çabalarıma rağmen kuramadım.bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum

bu bilgisayara xp kurmak ferrariye lpg takmak kadar klas bi davranış olur.Ayrıca 64 bit sistemler her daim iyidir eğerki 4 Gb ddr3 bellekten peformans istiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

bu bilgisayara xp kurmak ferrariye lpg takmak kadar klas bi davranış olur.Ayrıca 64 bit sistemler her daim iyidir eğerki 4 Gb ddr3 bellekten peformans istiyorsan

Şu an bende xp yüklü 32 bit olanı bir kasılma bile yok efsane diyebilirim...

• quote:

quote:

quote:

peki xp yi kurduktan sonra wifi driver sorununu nasıl hallettin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki xp yi kurduktan sonra wifi driver sorununu nasıl hallettin?

Alıntıları Göster
    http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/333958533/Driver.rar

buradan indir gerci yukarıda link vermiştim gözden kacırmışsın aradaki - işaretini kaldır

• quote:

buradan indir gerci yukarıda link vermiştim gözden kacırmışsın aradaki - işaretini kaldır

Alıntıları Göster
    ya arkadslar bende laptopu yeni aldım hatta casperiumdan aldım.ya 1 ay da tam olmadı ama fifa oynarken sol elimi kullandıgımdan sol elimin altındaki gri kısım kararmıs rengi değişmiş okdarda sildim yine fayda etmedi.bunun diş kaplamasını neyle yapmışlar ya yuh ya.ztn alınca bu bilgın dış dizaynı düşündürmüştü.salla dedim dış kısımın içi önemli diede.ama bu kadar olmazki daha 1 ay kullandım bikaç ay geçse neler olucak ya.varmı aynı sorunları yaşayan benle.kaliteden harbi hiç bi zman şaşmıcan bu böle ya.nedir şu casperdan çektiğim önceki bilgimda casperdı.param olsa harbi bakmam yüzünede.ama tamam olur casperdırda kardeşim bir ayda bilgın elim değdiği tarafı kararmazki yaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: iverson_36

ya arkadslar bende laptopu yeni aldım hatta casperiumdan aldım.ya 1 ay da tam olmadı ama fifa oynarken sol elimi kullandıgımdan sol elimin altındaki gri kısım kararmıs rengi değişmiş okdarda sildim yine fayda etmedi.bunun diş kaplamasını neyle yapmışlar ya yuh ya.ztn alınca bu bilgın dış dizaynı düşündürmüştü.salla dedim dış kısımın içi önemli diede.ama bu kadar olmazki daha 1 ay kullandım bikaç ay geçse neler olucak ya.varmı aynı sorunları yaşayan benle.kaliteden harbi hiç bi zman şaşmıcan bu böle ya.nedir şu casperdan çektiğim önceki bilgimda casperdı.param olsa harbi bakmam yüzünede.ama tamam olur casperdırda kardeşim bir ayda bilgın elim değdiği tarafı kararmazki yaaaaaaaa

Alıntıları Göster
    benim de 1 ay oldu sıklıkl mac oynamam ama benim kararmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

benim de 1 ay oldu sıklıkl mac oynamam ama benim kararmadı

Alıntıları Göster
    bende sık oynamıorum hade oynasam bile bir ay geçti yani.arada fan değiyo gibi ufaktan sesler gelio fan çalışınca.kulaklığı takıom bişey çalmazken sinyal sesleri gelio kulaklıktan.anlamadım gitt
  • quote:

Casper in bu ürünü i7 işlemci olmasından dolayı aklıma yatıyor ama 1.6ghz olması da düşündürüyor.
    ekran ve ekran kartı benim için pek önemli değil , Hız önemli . monster daki 72000RPM HDD , Q9000 işlemci 4 x 2.00ghz daha mı iyi performans verir acaba . laptopu ofiste, ofis programları , internet , görüntü işlemci , vb 7-10 program sürekli açık olarak kullanıyorum. tavsiye verebilecek olan varmı ?

Casper in CPQ-I720-4L25 ile Monster in T4-rex Q90M860TU44 , aşağıda özellikleri olan model arasında kaldım. fiyat farkı da var tabii ama

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU44

T4-rex Q90M860TU44
    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi

İşlemci Intel® Core™ 2 QUAD İşlemci Q9000

(2.00 Ghz, 1066 Mhz FSB, 6 MB Cache, 64 bit, 45W)

Chipset Intel® PM45 + ICH9M
    Turbo Memory Yok ( Opsiyonel )
    99$ farkla 4 GB Turbo Memory
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 5100 WI-FI kartı
    Sistem belleği 4 GB DDR3 1066 Mhz Bellek KINGSTON (max. 8 GB)
    Ekran Kartı 1024 MB nVIDIA® Geforce GTX260M
    DirectX 10 ( 256 Bit ) Ekran kartı
    ( Max. 2 GB / 1 GB sistem belleğinden kullanır.)

Ses Özelliği Intel® High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + SRS WOW Surround Sound Technology inside + Sound-Blaster PROTM Uyumlu + S/PDIF Digital output 7.1CH + 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers 1,5 W
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V.92 Dahili Fax Modem
    Bellek Yuvası Card Reader 7.1 ( MMC/RSMMC/SD/Mini-SD/MS/MS Pro/MS Duo)
    Sabit Disk kapasitesi 500 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE ST9500420AS

Optik sürücü Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 2,5 saat civarında )

Kamera 2.0 Mpixel Dahili Web Camera
    Ekran 15.4" WUXGA+ TFT 1920 x 1200 Full HD MAD EKRAN
    İşletim sistemi FREE DOS !!! ( Ürün üzerinde işletim sistemi kurulu değildir ! )
    199 $ farkla VISTA Ultimate ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla VISTA Business ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    99 $ farkla VISTA Home Basic Tr ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
    149 $ farkla XP Pro ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )
    99 $ farkla XP Home ( Tr / Eng. ) ( 32 bit )

Boyutlar 364x269.5x29mm/ 3.2 Kg
    Bluetooth Dahili bluetooth adaptör Ver.2.0
    Güvenlik
    Geliştirilmiş Port'lar
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    YÜZ ALGILAMA TEKNOLOJİSİ
    1 x IEEE1394
    4 x USB 2.0
    1 x eSATA
    1 x DVI-I
    1 x HDMI
    1 x PCMCIA Express 34/54
    1 x Line in / Mic in Jack
    1 x Speaker / Kulaklık çıkışı
    1 x RJ-11
    1 x RJ-45 çıkış

Multimedya
    Özellikleri 1,5W X 2 Adet 18 mm speaker ile oldukça yüksek ses kalitesi
    Hediyeler Deri Notebook Çantası
    Üretici Powered by CLEVO
    Garanti Süresi 2 YIL garanti.

Alıntıları Göster
    Bence casper'ın soğutmada büyük bir sorunu ve casperi kaliteli bulmuyorum. tanığım bütün casper kullanıcıları şikayetçi.
    bence bu tür özelliklerde alınacaksa monster alınmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr@caucasian

Bence casper'ın soğutmada büyük bir sorunu ve casperi kaliteli bulmuyorum. tanığım bütün casper kullanıcıları şikayetçi.
    bence bu tür özelliklerde alınacaksa monster alınmalı...

monster almayı bilmiyor mu kimse herkesin monstere verecek 3-5 milyarı yok alınabilecek en hesaplı bilgisayar casper napalım.Soğutmada problemi var diyosun yuh be...Senin için ısınma anlayışı nedir anlamadm bu alet hiç mi ısınmıycak oyun oynamadıktan sonra buz gibi calısıyor.Oyunda da sadece sıcak hava cıkarıyor bu da ısınma sayılmaz.Sen bi tane hp kullan ısınmanın doruklarına çık sona gel caspere ısınıyor de
  • quote:

Arkadaşım verdiğin linkten driveri indirdim fakat dosyanın içinde setup falan yok.ne yapmamız gerekiyor.Ben ne yaptıysam bu bilgisayara xp yükledikten sonra wifi çalıştarabilecek driveri bulamadım.lütfen daha detaylı anlatırsan çok sevinirim.teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.