Beyler herkese öncelikle iyi geceler...Beni verem eden bir durumla karşı karşıyayım.Donanımsal olarak benim işimi görecek zatı muhterem bu laptop anlam veremediğim bir şekilde fm 2015 yüklenirken fare imlecini hareket ettirdiğimde donar bir vaziyette şarkı dinlerken taklılıp kalma vs. durumlarında beni çıldırtırcasına takılıyor.Sizce sorun ne ? İşlemci olarak alt tarafı bir oyun yüklerken takılacak kadar kötü bir işlemci değil en külüstür bilgisayar bile böyle bir durumda takılmaz.DİPNOT:ALALI 2 GÜN OLDU.ESET SMART SECURİTY YÜKLÜ.VİRÜS FALAN OLMASI İMKANSIZ AKLIMA BU HDD ANTİ ŞOK KORUMA SİSTEMİ GELDİ.AMA SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ VE TAVİSYELERİNİZ NELERDİR ? NORMAL DURUMDA BİR SIKINTI YOK. İYİ GECELER TEKRAR ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER :)
Up Up ! Arkadaşlar dikkat ettiğimde pc aşırı ram tüketiyor 4 gb ramin 2.5 gb ını yiyor bu oran olarak %65 e tekabül ediyor %88 i bulabiliyor.Bu oranlar bence normal değil.Aklıma virüs kaynaklı olması geldi.Combofix indirecektim ama windows 8.1 kullandığım için uyumlu çıkmadı.Araştırma yaptığımda aşağı yukarı tüm yolları denedim.Malware,AdwCleaner,TrojanRemover,Eset ile Virüs taraması vs vs. ama virüs falan bulamadım combofix olmadan içim rahat etmedi.Ram bozuk olma durumu olamaz .Bilgisayar 2 günlük aldığımda bu oranlara yükselmiyordu.Fm 2015 yükledim kurduktan sonra normal kullanırken anormal bir şekilde arıtş gösterdi kullanamayacak vaziyete geldi takılıyor.Ama şu an rahat yazıyorum bir kaç işlem yaptım ama ara ara yükseliyor ama % 60 tan aşağı inmiyor normalde böyle değildi.Bence bu normal bir değerde değil.Ben virüs kaynaklı diyorum ama combofix deneme şansım olmadığı için çaresizim.Sizin önerileriniz nelerdir ? Allah Rızası için cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden ilginize teşekkürler,Allah razı olsun.