Şimdi Ara

Casper Neo CD BMQ8300A GTA IV ve MOST WANTED 2012 AÇAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER bilgisayarım işlemci ve ram olarak tam puan aldı fakat yinede içimde ekran kartı ile sıkıntı var ÖZELLİKLERİNİ VERİYİM

Casper Neo CD BMQ8300A
    4 Çekirdekli İntel Core 2 Dual Core Q8300
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk Kapasitesi : 640 GB
    Ekran Kartı Türü : Harici
    Ekran Kartı : 1 GB ATI HD 4350
    Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    İşlemci Hızı : 2,50 GHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek Türleri : DDR2
    Bellek Hızı : 800 MHz
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Ön Bellek (L2 Cache) : 4 MB
    İşlemci Modeli : Core™2 Quad
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Kart Okuyucu : 20 in 1
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 7200 rpm
    Veri yolu Hızı : 1333 MHz

Bilgisayarın Özellikleri Bu Yaptığım windows Derecelendirme lerinde 7.9 üstünde 7.1 aldı.ASIL sorum GTA IV V MOST WANTED 2012 GİBİ OYUNLARDA KASMA VS YAŞANIR MI VE BUNLARI AÇAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Düşük ayarlarda açar muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ekran kartıyla oyun oynamanız mümkün değil malesef
  • Medium da sorun yaşanmaz diyorlar ama yinede bilmiyorum
  • bmw işlemci ve ramda kurtarır diyorlar paylaşımlı yani ramdan 1 gb ekran kartına aktarınca problem olmuyor yinede sizinde fikirlerinizi danışmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atucan

bmw işlemci ve ramda kurtarır diyorlar paylaşımlı yani ramdan 1 gb ekran kartına aktarınca problem olmuyor yinede sizinde fikirlerinizi danışmak istiyorum.

o ekran kartının 10GB belleği de olsa birşey farketmez çünkü 4350 yani 3 nesil öncesinin en alt seviye gpu sunu barındırıyor, bu gpu dan birşey beklemek yanlış olur.
  • peki kardeşim önerebileceğin bana 150 200 tl civarında bir ekran kartı varmı bu oyunları açabilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Medium da sorun yaşanmaz diyorlar ama yinede bilmiyorum

En düşük ayarlarda bile açmaz malesef, yeni ekran kartı alman gerek.
  • quote:

peki kardeşim önerebileceğin bana 150 200 tl civarında bir ekran kartı varmı bu oyunları açabilecek

o fiyata "0" olarak pek iyi bir kart yok ama 2. el düşünürseniz şu kart olabilir :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-gtx460-256bit-1gb-gddr5-142934716/detay
  • Gta 4 ü mediuma yakın oynarsın ben 2gb ram q6600 ve hd4570 ile highde oynuyordum

• bmw arkadaş oynayamzsın diyor sen oynarsın diyorsun kardeşim yanlış anlamayında hanginize inanayım
  • Çözünürlüğe bağlı gidip 600x800'de oynarsan high bile açar. Ama B.M.W'nin dediği gibi kart hem eski hem de senesinin düşük kartlarından.
    Casper pc büyük ihtimal ekran kartı eklemeye uygun olmayacaktır casperin koyduğu psu'dan birşey beklememek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.