Şimdi Ara

Casper Led Monitörler Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Geçen hafta iş yerine casper pc aldık. 19" led ekranı var. lcdden pek farklı değil ancak yansıma yapmaması çok iyi.

gerçi boyut 19 demişsiniz ama bağlantı tipi nedir dvi varmı

Bugün Teknosa'da 19" olanını gördüm sadece analog bağlantı var maalesef, fiyatı da 249 TL. Görüntüsü güzel, çok ince ve tabii ki parlaklığı da iyi görünüyordu.
  • 19'' LED Monitör 141$+KDV şaka gibi
  • Bugün Casperium ile görüştüm ve 22" LED LCD'nin özelliklerini öğrendim;

1920x1080
    1000:1
    VGA (DVI ve HDMI yok)
    5ms

Maalesef digital giriş olmadığı için bu monitörü alamayacağım bu durumda. Üzüldüm doğrusu
  • LED monitöre bakın FullHD ama DVI, HDMI yok ve 1000:1 komik doğrusu bari 5000:1 yapsalarmış Hem LED hem 5ms bari 2ms olsaymış Fıs çıktı desenize içi boş led bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

LED monitöre bakın FullHD ama DVI, HDMI yok ve 1000:1 komik doğrusu bari 5000:1 yapsalarmış Hem LED hem 5ms bari 2ms olsaymış Fıs çıktı desenize içi boş led bu

1000:1 oranı büyük ihtimalle gerçek kontrasttır,o nedenle problem olmaz. 19" olanını gözümle gördüm parlaklık ve incelik gerçekten iyi.

Tepki süresi olarak 2ms, 5ms de sorun değil çünkü bildiğim kadarı ile aslında neredeyse tüm TN monitörlerin gerçek tepki değeri 5-8ms (aç/kapa) arasında. 2ms (GTG) sadece yazılım ile sağlanan sanal bir özellik.

Fakat böyle bir monitöre neden hiçbir dijital giriş konmamış onu anlayamıyorum. Bu tür eklentilerin üretim maliyetleri ise 3-5 USD seviyesinde sanıyorum. DVI'a ÖTV var ama 175 USD yerine rahatlıkla ÖTV'yi de ekleyip 200 USD'ye satabilirlerdi DVI ve HDMI olsaydı.

Bu konuda daha derin bilgisi olan üyelerin yorumlarını da almak isterim.

• Arkadaşlar bugün yarın almayı düşünüyorum..Fakat tam emin olamadım...Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125020430&CS_Category=_SBA_838_1662_767_3433&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MONITOR838
  • Casper, en son Proview'e monitör ürettiriyotdu. Bu son gelen LED ler hangi firmanın bilemiyorum.

Vatanda aynı fiyata BenQ 18,5W LED var. 1:5milyon kontrastlı ve 16:9 formatlı.
    http://www.vatanbilgisayar.com/benq-g922hdal-18.5-g922hdal-led-monitor/productDetails.aspx?I_ID=41333

Mümkünse monitör seçiminde, büyük monitör ve panel üreticileri Samsung, LG, BenQ dan bir seçim yapmak daha doğru olur düşüncesindeyim.
    Kolay gelsin.
  • Hocam Benq Çok iyi lcdler üretiyor aklınızda bulunsun samsung lg kadar olmasada lg ve samsung 10 puan alıyorsa benq da 8 tada 9 puan alır
    Bu arad monütorler LED Değil Led aydınlatmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 10 Aralık 2009; 11:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD™

Hocam Benq Çok iyi lcdler üretiyor aklınızda bulunsun samsung lg kadar olmasada lg ve samsung 10 puan alıyorsa benq da 8 tada 9 puan alır
    Bu arad monütorler LED Değil Led aydınlatmalı

Sizin söylediğiniz gibi BenQ,Samsung ve LG arasında ciddi bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. Aksine BenQ aralarında LCD/LED teknolojisine en çok yatırım yapan firma. İlkler hep BenQ dan geldi, 16/8/4/2ms, ilk Full HD monitör vs. Ayrıca bu 3 marka birbrilerinin panellerini çok sık kullanıyorlar. Samsung aldığınızda içinde BenQ(AUO) panel, LG aldığınız Samsung panel çıkma olasılığı her zaman var model bazında.
  • şahsen gidip göreceğim vatanda bu led 22"w monitor ü arkadaşlar bu kadar düşük fiyata led ilginç gibime geldi bazı arkadaşlar konuşmuşlar yetkililer ile ve bilgi almışlar bende öyle düşünüyorum kasin bir yerlerde eksiklik vardır

HDMI vb girişleri eksik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.