Şimdi Ara

Casper Laptopumda sizce sorun mu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Casper Nirvana laptop aldım fakat aynısından arkadaşda da var ve onun wireless ı çok iyi çekiyo yani benim ki onunkinden özellik olarak daha iyi olmasına rağmen onunkinden daha az çekiyor sizce laptopda bi sıkıntı mı var yani garantiye götürsem mi

• Hem aynı leptop diyorsunuz hem özellik olarak benimki iyi diyorsunuz.Kablosuz özelliğe bakmaz sizde kullnılan kablosuz kartla onunki aynımı aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarından bakın sürücü güncellemesi yaptınız mı? Eğer kablosuz kartlarınız farklıysa onunki daha iyi performans veriyordur bu normal bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Hem aynı leptop diyorsunuz hem özellik olarak benimki iyi diyorsunuz.Kablosuz özelliğe bakmaz sizde kullnılan kablosuz kartla onunki aynımı aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarından bakın sürücü güncellemesi yaptınız mı? Eğer kablosuz kartlarınız farklıysa onunki daha iyi performans veriyordur bu normal bir durum.

aynısı derken onun kide casper nirvana demek istedim senin dediğin şu kablosuz karta nasıl bakıyoruz peki detaylandırırmısın
  • Üstte yazdım aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarından marka modeli gözükür.Markayı öğrenip marka sitsindeki güncel sürücüyü kurmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Üstte yazdım aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarından marka modeli gözükür.Markayı öğrenip marka sitsindeki güncel sürücüyü kurmayı deneyebilirsin.

resimde de gördüğün gibi kardeşim acaba bi sıkıntı var mı mesela bazen internet 2 diş çekiyo bende wifi yi kapatıp açıyorum sonra fulleniyor sence neden olabilir garantilik bi durum olabilir mi (hee unutmadan wireless yazılımları güncel diyo)

• Aygıt yöneticisinde güncel der ama güncel değildir o gösterdiğiniz Ethernet yani kablolu sürücü.Wireless lan card yazanın üstüne sağ tıklayın özelliklerden üreticiyi yazması gerekir
  • quote:

Aygıt yöneticisinde güncel der ama güncel değildir o gösterdiğiniz Ethernet yani kablolu sürücü.Wireless lan card yazanın üstüne sağ tıklayın özelliklerden üreticiyi yazması gerekir

ya valla hocam sen bu işten anlıyorsun, ben anlamıyorum, senide yoruyorum habire soru sorarak ama kusura bakma ben baktım özelliklerde böyle birşey çıkıyor buradan sonra ne yapmalıyım sana zahmet adım adım anlatır mısın
    benim yaptıklarım(aygıt yöneticisi / ağ bağdaştırıcıları /802.11n Wireless LAN Card[sağ tık] / özellikler )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ralink teknology corp diye geçiyor araştırdığınızda bir sürü sürücü çıkıyor öncelikle üzerinde kurulu sürümün ne olduğunu öğrenin markasını baktığınız pencerede sürücü kısmında detaylı bilgileri verir casper'in sitesine girin modelinizi girerek sürücü sürümünüz güncel mi bakın öncelikle üretici sitesindekini kurun.
  • hulle kullanıcısına yanıt
    bendede vardı aynı sorun ya
    çözemedim daha :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rıfat445

bendede vardı aynı sorun ya
    çözemedim daha :(

hocam sorun dediğine göre çözülebilir birşey olsa gerek çünkü bu özelliklerde bir bilgisayara böyle bir çekim kuvveti çok dandik olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.